Fant lykken med skuespillerkollega

«Golden Globe»-vinneren har allerede hilst på hele familien til sin nye kjæreste.

NYFORELSKET: Den vakre rødtoppen Jessica Chastain har falt for den fire år yngre britiske skuespilleren Tom Hiddleston. Foto: Stella Pictures
NYFORELSKET: Den vakre rødtoppen Jessica Chastain har falt for den fire år yngre britiske skuespilleren Tom Hiddleston. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jessica Chastain (35) skal ha innledet et forhold til «Thor»-stjernen Tom Hiddleston (31), som i sommer ble kåret til verdens hotteste skuespiller.

Chastain og Hiddleston har allerede vært kjærester en stund, og i desember fløy Jessica til England for å treffe Toms familie, skriver Contactmusic.com. 

- Tom er veldig betatt og er seriøs når det gjelder forholdet. Før jul besøkte Jess ham hjemme i England og hilste på hele familien for første gang, sier en kilde ifølge nettstedet.

Tidligere har Chastain, som natt til mandag vant en Golden Globe som beste skuespiller i filmen «Zero Dark Thirty», insistert på at hun aldri vil bli sammen med en skuespiller igjen etter en dårlig opplevelse.

- Jeg har en regel. Ingen skuespillere. Jeg har vært sammen med en, men etter det har jeg bare vært på et par dater med en annen, og jeg var livredd for at noen skulle ta bilde av oss siden vi var kjente, har hun uttalt.LES OGSÅ: Kjempet om kveldens mest sexy kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer