Nina Dobrev:

Fant lykken med skuespiller-kollega

- De ler sammen hele tiden.

FORELSKET: Hollywood-stjernen Nina Dobrev har blitt sett i mange hete omfavnelser med Glen Powell dette halvåret. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Hollywood-stjernen Nina Dobrev har blitt sett i mange hete omfavnelser med Glen Powell dette halvåret. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Lykken smiler til «The Vampire Diaries»-skjønnheten Nina Dobrev (28). Hun skal nemlig ha blitt kjæreste med skuespilleren Glen Powell (28), melder People.com.

Ifølge nettstedet har romanseryktene rundt duoen svirret siden januar etter at de den gang ringte inn det nye året sammen med venner i Texas.

Samme måned dukket også Powell i Dobrevs bursdag, samt på premieren til hennes nyeste film «XXX: Return of Xander Cage». Kort tid etterpå deltok de sammen på Golden Globes etterfest sammen.

I helgen koste paret seg i bryllupet til «Dancing With the Stars»-stjernen Julianne Hough (28), og på en rekke søte bilder, som People poster, tatt i photo booth etter seremonien, poserer Nina og Glen svært flørtende i en photo booth. På et av bildene ser det nesten ut som om han skal svelge henne hel.

E! News melder også om det nye forholdet mellom de to skuespiller-kollegaene.

- De ler sammen hele tiden! Og de har kost seg i hverandres selskap gjennom sommeren så langt. Både Glen og Nina liker å være i forhold, forteller en kilde til nettstedet.

Fra 2010 til 2013 var Nina sammen med «Vampire Diaries»-kollega Ian Somerhalder (38).

Han er i dag gift og venter barn med skuespilleren Nikki Reed (28).

KJEKKAS: Glen Powell er kjent fra filmer som Ride Along 2 og Hidden Figures. Foto: NTB Scanpix.
KJEKKAS: Glen Powell er kjent fra filmer som Ride Along 2 og Hidden Figures. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: - Ekteskapet vårt er ikke bygget på 100 % sannhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer