Chrishell Stause og Jason Oppenheim:

Fant lykken med sjefen etter bruddet

- Jeg bryr meg veldig om henne.

NYTT PAR: Chrishell Stause og Jason Oppenheim bekrefter at de har blitt et par. Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause
NYTT PAR: Chrishell Stause og Jason Oppenheim bekrefter at de har blitt et par. Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærlighetslivet til «Selling Sunset»-stjernen Chrishell Stause (40) har ikke akkurat vært en dans på roser. I fjor kom nyheten om at Stause og skuespiller Justin Hartley (44) skulle skilles.

- Han sendte meg en melding om at han hadde tatt ut skilsmisse. 45 minutter senere visste hele verden det, sa Stause den gang.

Noen måneder senere fant realityprofilen kjærligheten på ny med «Dancing With The Stars»-proffdanseren Keo Motsepe (31), men også dette forholdet skulle vise seg å ikke vare.

BRUDD: Sophie Elise bekreftet at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Lykkelige

Nå har imidlertid kjærlighetslivet til Stause fått fart på seg igjen. Realityprofilen har nemlig begynt å date sjefen sin, Jason Oppenheim (44), melder People.

- Jeg og Chrishell ble nære venner, og det har utviklet seg til å bli et fantastisk forhold. Jeg bryr meg veldig om henne og vi er veldig lykkelige sammen, forteller Oppenheim til People.

FANT KJÆRLIGHETEN: Her ser man Tina Louise, Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Jason Oppenheim, Mary Fitzgerald og Romain Bonnet avbildet sammen tidligere i år. Alle medvirker i realityserien. Foto: Shutterstock / NTB
FANT KJÆRLIGHETEN: Her ser man Tina Louise, Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Jason Oppenheim, Mary Fitzgerald og Romain Bonnet avbildet sammen tidligere i år. Alle medvirker i realityserien. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer

I realityserien «Selling Sunset» trer man inn i en verden der de mektigste eiendomsmeglerne regjerer. I serien får man bli med inn i livene til de ansatte og sjefene i Oppenheim Group, og gjennom sesongen blir man servert både salg av eksklusive luksushjem, kjærlighet og intriger.

Det er altså her Chrishell Stause er ansatt og Jason Oppenheim er sjefen sammen med tvillingbroren Brett Oppenheim.

Skjedde nylig

Stause har delt en rekke bilder på Instagram fra en ferie i Italia sammen med de ansatte i Oppenheim Group, inkludert Jason.

På et av bildene kan man se Stause plante et kyss i pannen til Jason, mens på et annet kysser Jason nakken til realityprofilen.

Flere av Stauses realitykolleger har kommentert under bildene av henne og Oppenheim.

«Ingenting gjør meg mer glad enn å se to av mine nærmeste venner sammen og at dere gjør hverandre lykkelige», skriver Mary Fitzgerald, som for øvrig har datet Jason Oppenheim.

«Så glad på deres vegne, endelig vil folk stoppe med å spekulere på om det er noe mellom Jason og Mary», skriver Fitzgeralds ektemann Romain.

«Glad i deg, Chrishell. Takk for at du gjør broren min lykkelig», skriver Jasons tvillingbror, Brett.

BRUDD OG FORLOVELSE: Det er ett år siden Netflix-programmet «Too Hot to Handle» kom ut på Netflix, og nå er sesong to på vei. Slik har det gått med fjorårets deltakere. Video: Netflix/Instagram/Rød Løper Vis mer

Ville fokusere på karrieren

En talsperson for Oppenheim opplyser at duoen ble kjærester nylig.

Nyheten om at Stause har funnet kjærligheten på ny kommer bare uker etter at Stause innrømmet overfor Entertainment Tonight at hun var mer fokusert på karrieren enn datinglivet sitt.

- Åpenbart har jeg ikke funnet ut av den delen. Jeg har bare et åpent sinn. Jeg stenger ikke noe ute, men vi får se. Jeg aner ikke, sa hun.

Når det kom til hva slags fyr hun ønsket å date, svarte hun:

- Akkurat nå - puben, er han hyggelig, er han ærlig, resirkulerer han? Det er derfor jeg skal fokusere på karrieren min en stund.

BRYTER REGLENE: Netflix er ute med sesong 2 av realityserien «Too Hot to Handle», der deltakerne taper penger hver gang de gjør noe som helst seksuelt. Marvin og Melinda står for det mest alvorlige regelbruddet. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Burde skjedd for lenge siden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer