Fant lykken med Paradise-kollega

- Vi ble ordentlig sammen nå i påsken.

- HADDE SEX MED TO DAMER PÅ PARADISE: Men Emil Løvstad vil foreløpig ikke røpe om hans nye kjæreste Thea Bråthen Christensen er den andre Paradise-jenta han hadde sex med i tillegg til Maria Isabel Fernandez. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- HADDE SEX MED TO DAMER PÅ PARADISE: Men Emil Løvstad vil foreløpig ikke røpe om hans nye kjæreste Thea Bråthen Christensen er den andre Paradise-jenta han hadde sex med i tillegg til Maria Isabel Fernandez. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: To uker etter at det ble kjent at «Paradise Hotel»-deltakerne Petter Holmbakken og Mari Heggen hadde blitt kjærester - og siden slått opp igjen, har to nye deltakere funnet lykken.

Emil Løvstad (22) og Thea Bråten Christensen (20) - sistnevnte er ennå ikke kommet inn i realityserien - avslørte mandag på sine Facebook-profiler at de to nå er blitt kjærester.

Allerede på premierefesten foran årets sesong, avslørte Emil  at han hadde fått alvorlige følelser for en jente på hotellet.

- Jeg hadde sex med to damer på Paradise, men jeg angrer kun på en av dem. Det var en kveld jeg var skikkelig full, mens den andre var ei jente jeg virkelig hadde følelser for, sa han til Seher.no.

Tirsdag fikk TV-seerne se Emil hoppe til køys med Paradise-nykommeren Maria Isabel Fernandez, men hverken han eller Thea vil foreløpig røpe om hun er den andre han har sex med foran TV-kameraene.


Thea - som jobber som modell - bekrefter imidlertid forholdet overfor VG.

- Ja, det stemmer at vi har blitt kjærester. Vi har jo hatt kontakt en stund. Men vi ble ordentlig sammen nå i påsken. Det føles veldig bra. Mer kan jeg egentlig ikke si, sier hun til avisa.

Emil fikk tirsdag mye oppmerksomhet i «Paradise Hotel», da han valgte å sende hjem romkameraten Cathrine Tinnesand. 

- Jeg skjønner Emil godt, jeg hadde gjort akkurat det samme selv hvis jeg hadde vært ham. Vi hadde liten kontakt og snakket nesten ikke sammen siden vi ble partnere, sa Cathrine til Seher.no etter å ha fått den tøffe beskjeden.

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Emil Løvstad.


LES OGSÅ: - Jeg var lei Paradise Hotel