Fant lykken med ny Casper

Danskenes Hollywood-stjerne Iben Hjejle kom til Oslo med en ny Casper ved sin side.

STRÅLTE AV LYKKE: Iben Hjejle virket glad på den røde løperen da filmen «Fuck Up"» nylig hadde festpremiere i Oslo. Hennes nye kjæreste, Casper Werner Vulpius, er håndverker og glad i en treningsøkt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STRÅLTE AV LYKKE: Iben Hjejle virket glad på den røde løperen da filmen «Fuck Up"» nylig hadde festpremiere i Oslo. Hennes nye kjæreste, Casper Werner Vulpius, er håndverker og glad i en treningsøkt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: Før var Iben Hjejle (40) sammen med Casper Christensen (43). I flere år var de to Danmarks hotteste kjendispar – danskenes versjon av Aksel Hennie og Tone Damli.

Paret spilte også karikerte utgaver av seg selv i TV-serien «Klovn». Noe som økte populariteten. Men privat tok forholdet slutt med dunder og brak for halvannet år siden.

Nå er det nye tider – og ny Casper. Til festpremieren på den norske filmen «Fuck Up» – der Iben spiller en røff ambulansesjåfør – kom hun med en helt annen Casper.

- Jeg er håndverker, sier Casper Werner Vulpius (38) til Se og Hør.

- Vi har vært kjærester i snart et år, supplerer Iben, som ble stjerne i Hollywood etter å ha spilt mot John Cusack i filmen «High Fidelity» for 12 år siden.

- Og hvordan finner en filmstjerne og en håndverker tonen?

- Jeg kommer fra en familie med håndverkere. Så det takler jeg utmerket, sier Iben smilende.

Hun roser teamet bak filmen «Fuck Up», og ser frem til å gjøre flere filmer i Norge:

- Det er jo her ting skjer, sier Iben Hjejle.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Inngikk en pakt med eksen