Fant lykken med millionær etter bruddet

Og Vanessa Paradis har fått velsignelse fra eksen Johnny Depp.

SMILER IGJEN: Bruddet mellom franske Vanessa Paradis og Hollywood-hunken Johnny Depp tidligere i år var svært tøft for dem begge. Nå smiler imidlertid lykken til Paradis igjen - hun dater nå den unge franske millionæren Guy-David Gharbi ifølge The  Foto: All Over Press
SMILER IGJEN: Bruddet mellom franske Vanessa Paradis og Hollywood-hunken Johnny Depp tidligere i år var svært tøft for dem begge. Nå smiler imidlertid lykken til Paradis igjen - hun dater nå den unge franske millionæren Guy-David Gharbi ifølge The Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modell og sanger Vanessa Paradis (39), som var sammen med Johnny Depp (49) i 14 år, har funnet kjærligheten igjen. Det skriver tabloidavisen The Sun.

Etter bruddet med den talentfulle kjekkasen tidlig i sommer, har Paradis tilbragt tid med den franske millionæren Guy-David Gharbi. De to skal først ha møttes under en flytur fra Los Angeles til Paris i mai.

- Vanessa og Guy-David har fått et nært forhold de siste månedene og selv om de fortsatt tar det rolig, har de begynt å date nå. Guy-David har erklært sine følelser overfor Vanessa, men fortalt henne at han vil gi henne den tiden hun trenger, sier en kilde ifølge The Sun.

Gharbi, som eier den franske møbelkjeden UsineDéco, og vakre Paradis har holdt en lav profil mens de har lært hverandre å kjenne.

- De har spist romantiske middager i Paris og bare nytt hverandres selskap og hatt det gøy. Det hele har vært en legningsprosess for henne. Guy-David har fått henne til å smile, hun ser yngre ut og har begynt å synge og skrive låter igjen, fortsetter kilden.

Forholdet mellom Johnny Depp og Vanessa Paradis var preget av fæl krangling og utroskapsrykter den siste tiden. Bruddet var svært tøft for dem begge, så modell-eksens nylige oppblomstring varmer «Pirates of the Caribbean»-stjernens hjerte:

- Johnny har gitt Vanessa fri adgang til huset i Le Plan-de-la-Tour i Sør-Frankrike og sagt at det alltid vil være hennes hjem også. Hun bodde der sammen med Guy-David for et par uker siden, etter en familietur på yachten Vajoliroja i Saint-Tropez.

- Johnny er en god og følelsesmessig involvert fyr, og alt han vil nå er at hun skal være lykkelig, forteller kilden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot mannens utroskapsanklager  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer