Fant lykken med kroppsbygger

Tove Lill Løite blir samboer.

IKKE SINGLE LENGER: Glamourmodellen Tove Lill Løite er stormende forelsket i kroppsbyggeren Daniel Stisen.
IKKE SINGLE LENGER: Glamourmodellen Tove Lill Løite er stormende forelsket i kroppsbyggeren Daniel Stisen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen og tidligere FpU-politiker Tove Lill Løite (23) har i lengre tid bodd i USA, hvor hun har deltatt realityserien "Glamour of Sweden".

I tillegg til å satse på en TV-karriere ble 23-åringen fra Vennesla også bedt på date av Britney Spears eks-mann Kevin Federline, og sjekket opp av både "Pacific Blue"-skuespiller Mario Lopez og Jessica Simpsons eks-mann Nick Lachey.

Men alle de amerikanske kjekkasene kom til slutt til kort hos Løite, som nå har falt for kroppsbyggeren Daniel Stisen (25).

- Vi har møtt hverandre på fester og kjente hverandre litt fra før, men det var først for noen måneder siden at vi begynte å date, sier Tove Lill til Her og Nå.

På nyåret planlegger hun å flytte sammen med Daniel og sin lille datter Madelen (4) i Oslo. Der skal Tove Lill kombinere glamourmodell-jobbing med studier ved BI.

I november avslørte blondinen til Seher.no at hun også har bestemt seg for å forstørre puppene for tredje gang - etter å ha bedt fansen om råd på sin hjemmeside.

- Ja, jeg tenker bare at jo større de er, jo bedre, sier hun til Seher.no.

I tillegg til å dyrke kjærligheten bruker paret mye tid på å trene sammen

- Vi trener hver dag, noe jeg har gjort de fire siste årene. Og det er selvsagt fint å kunne trene sammen, sier Tove Lill til Her og Nå.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: - Øk aldersgrensen på silikon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer