NY KJÆRESTE: Viktoria Winge skal ha funnet lykken med Hollywood-sønnen Jack Pullman, som er sønnen til skuespilleren Bill Pullman. Foto: Espen Solli
NY KJÆRESTE: Viktoria Winge skal ha funnet lykken med Hollywood-sønnen Jack Pullman, som er sønnen til skuespilleren Bill Pullman. Foto: Espen Solli Vis mer

Viktoria Winge:

Fant lykken med Hollywood-sønn

Den norske skuespillerens forhold ble avslørt av Hollywood-stjerne.

Publisert

Viktoria Winge (39) er kjent for det norske folk som musiker og skuespiller i filmer og serier som «Max Manus», «Fritt Vilt» og «Lillyhammer». I tillegg har hun tidligere vært modell for Elle og Vogue.

I 2003 giftet hun seg med den syv år eldre engelsk-russiske musikeren Anton Jawdomikow, etter bare fire måneders bekjentskap. Forholdet tok imidlertid slutt i 2012. Den gang bekreftet hun bruddet i et intervju med Dagbladet.

- Kjærester kan sjelden konkurrere med kunsten, sa hun den gang.

Nå ser det derimot ut til at skuespilleren har funnet kjærligheten igjen.

- Hun er fantastisk

Det var nemlig Hollywood-stjernen Bill Pullman (66), kjent fra blant annet «Sleepless in Seattle» og «Independence Day», som avslørte det nye forholdet.

Det er imidlertid ikke Bill 39-åringen har innledet et forhold til, men sønnen hans, Jack Pullman.

View this post on Instagram

It's her birthday.

A post shared by Jack Pullman (@black_banty) on

- Kjenner du Stein Winge? Datteren hans Viktoria er kjæresten til min eldste sønn Jack. De har vært sammen i fire år og det er så flott, forteller Hollywood-stjernen i et intervju med VG, og legger til:

- Hun er fantastisk, et skikkelig bra menneske.

Winge selv ønsker imidlertid ikke å kommentere forholdet, og mener at deres personlige relasjon ikke er av interesse for det norske folket. Derimot røper 39-åringen at duoen har hatt et musikalsk samarbeid i fem år.

Kjenner faren

Jack er altså sønnen til skuespilleren Bill Pullman. Han har tidligere, i tillegg til å spille i en rekke Hollywood-filmer, spilt i teaterstykket «Othello» på Den Nationale Scene i Bergen.

KJENT: Skuespilleren Bill Pullman er svært kjent i Hollywood. Her er han avbildet sammen med Jessica Biel (38) og Matt Bomer (42). Foto: NTB Scanpix
KJENT: Skuespilleren Bill Pullman er svært kjent i Hollywood. Her er han avbildet sammen med Jessica Biel (38) og Matt Bomer (42). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stykket takket han ja til å spille i fordi han kjente teaterstykkets regissør Stein Winge - som er Viktoria Winges far. De to skal ha blitt kjent med hverandre i Los Angeles på 1980-tallet.

Stein Winge har også datteren Julie Winge. I 2016 sto hun frem som alkoholmisbruker i boka «Fyllik», der hun fortalte om flere tiår med rusproblemer.

- Det var modig og fantastisk av Julie å stå fram som alkoholiker. Hun har vært edru i over tre år nå. Vi har fått tilbake en helt ny Julie, slik som hun en gang var, fortalte han i et intervju med Dagbladet i 2017.

LES OGSÅ: Fant tilbake til eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer