OMSTRIDT: I ukens Se og Hør kan du lese mer om da William Nygaard (t.v.) ble skutt og livstruende skadet for 20 år siden - som trolig har bakgrunn i Aschehougs utgivelse av forfatteren Salman Rushdies (65) kontroversielle roman «Sataniske vers». Foto: Stella Pictures
OMSTRIDT: I ukens Se og Hør kan du lese mer om da William Nygaard (t.v.) ble skutt og livstruende skadet for 20 år siden - som trolig har bakgrunn i Aschehougs utgivelse av forfatteren Salman Rushdies (65) kontroversielle roman «Sataniske vers». Foto: Stella PicturesVis mer

Fant lykken med 31 år eldre mann

Hete følelser mellom kvinnepolitisk leder i Høyre Julie Brodtkorb og tidligere forlagssjef i Aschehoug William Nygaard.

SEOGHØR.NO: Kilder bekrefter overfor Se og Hør denne uken, at det har oppstått hete følelser mellom kvinnepolitisk leder i Høyre Julie Brodtkorb (38) og tidligere forlagssjef i Aschehoug William Nygaard (69).

- De er tydelig svært betatte av hverandre. Julie og William deler interessen for samfunnsspørsmål. De finner stor glede i heftige diskusjoner om samfunnsaktuelle problemstillinger og politikk, sier en kilde Se og Hør har vært i kontakt med.

Etter det Se og Hør erfarer har Julie og William hatt et godt øye til hverandre over lengre tid, men paret har valgt å holde den gryende romansen skjult.

De har imidlertid flere ganger blitt observert på turer i Nordmarka, under forestillinger på Nationaltheatret og på padleturer. Før jul var de på redermilliardær John Fredriksens (68) julebord på Theatercaféen i Oslo - som Se og Hør har eksklusive bilder av paret fra.

Se og Hør vet også at de profilerte samfunnstoppene feiret nyttår sammen i Omans hovedstad Muscat:

– Vi var flere nordmenn i et reisefølge som så de to spasere hånd i hånd på markedet i byen. De smilte og lo, og virket tydelig forelsket, røper en kilde til Se og Hør.

Når Se og Hør konfronterer henne med den gledelige nyheten svarer hun ordknapp:

– Hvem jeg feirer nyttår med vil jeg holde privat, sier Julie Brodtkorb.

Hun har tidligere vært gift med finansmannen Tore Aksel Voldberg (49), som hun har tre barn på henholdsvis fire, fem og åtte år med.

LES OGSÅ: Julie Brodtkorb får noen ganger lyst til å ta igjen på Jan Thomas