Jan Eggum:

Fant lykken med 27 år yngre sykepleier

Jan Eggum har funnet kjærligheten på ny.

NY KJÆRESTE: I et intervju med Se og Hør forteller Jan Eggum at han har funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NY KJÆRESTE: I et intervju med Se og Hør forteller Jan Eggum at han har funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Sommeren for fire år siden avslørte artistparet Jan Eggum (66) og Kaia Huuse (44) at de hadde avsluttet forholdet sitt etter 18 år sammen.

Nå ser det derimot ut til at lykken smiler til Jan Eggum igjen, som overfor Se og Hør bekrefter at han har funnet kjærligheten på ny, med vakre Trine Severinsen (39).

I SALG NÅ: Les mer i tirsdagens utgave av Se og Hør.
I SALG NÅ: Les mer i tirsdagens utgave av Se og Hør. Vis mer

De to turtelduene traff hverandre for første gang for omlag fire år siden, og forteller at det var like før jul i 2015 det virkelig sa pang.

- (...) Da kom Trine på besøk til meg i Bergen og i løpet av den helgen og den neste perioden ble vi veldig godt kjent og knyttet til hverandre. Og fra da var vi sammen omtrent hver eneste ledig stund, sier Jan til Se og Hør.

Paret har selv vært opptatt av aldersforskjellen på hele 27 år fra starten, og Jan selv mener den er «veldig bra».

Til tross for at hans nye kjæreste påpeker at Jan ikke er den sprekeste, forteller hun at 66-åringen ved flere anledninger har tatt frem sine romantiske sider - noe som veier opp. Blant annet har han overrasket med turer til blant annet Paris, Roma, London og Berlin.

Les mer om hvordan Jan Eggum og Trine Severinsen møttes og om deres forhold i tirsdagens utgave av Se og Hør.

Beholdt leiligheten

Både Jan og Trine har en privat kabal som skal gå opp i forhold til egne barn. Tidligere har førstnevnte vært åpen om samarbeidet med eksen for barnas del.

Sammen med Kaia Huuse har Jan Eggum barna Bastian (12) og Hennika (9).

Som mange andre skilsmissebarn pendler ikke søskenparet mellom mamma og pappa.

Da foreldrene gikk hver til sitt, valgte de å beholde leiligheten på Frogner i Oslo slik at deres to barn skulle slippe å flytte frem og tilbake. I stedet var det foreldrene som må flytte ut og inn.

GOD VENNER: Kaia og Jan skal være gode venner etter bruddet og samarbeider godt om deres to felles barn. Her sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix
GOD VENNER: Kaia og Jan skal være gode venner etter bruddet og samarbeider godt om deres to felles barn. Her sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mannen i mitt liv

I et intervju med Dagbladet i 2016 fortalte Kaia at hun fremdeles har nær kontakt med eksen og at de samarbeider godt med barna.

- Når jeg tenker på Jan, så tenker jeg at han er mannen i mitt liv. Han er far til mine barn. Men livet blir ikke alltid slik man kanskje håper på eller tror, sa hun til avisen.

Etter at hun og Eggum flyttet fra hverandre, fortalte hun til avisen at hun trodde at de to barna ikke kom til å merke så stor forandring.

- Det er ikke sånn at det plutselig står tre tallerkener på bordet i stedet for fire, de har ikke vokst opp i en såkalt kjernefamilie uansett. Hvis vi klarer å holde en god tone, så er nok de bedre rusta enn mange andre til å tåle en slik situasjon, sa hun.

Jan Eggum trer i treningstøyet i neste episode av Hver gang vi møtes på TV2 Vis mer Vis mer

Tidligere har Kaia, til Se og Hør, røpet årsaken til hvorfor hun og Jan Eggum valgte å gå hver sin vei.

- Vi hadde det fint med en stor og god storfamilie og venner rundt oss. Men det kom til et punkt der det ikke føltes riktig lenger, fortalte hun åpenhjertig.

Da paret gikk fra hverandre annonserte de selv bruddet i en pressemelding.

«Vi ønsker å fortelle at vi ikke lenger er kjærester. Vi er fortsatt gode venner og vil treffes hver uke både på jobb og privat», skrev paret.

LES OGSÅ: Nå svirrer romanseryktene igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer