<strong>GIKK HVER TIL SITT:</strong> Fergie og Josh Duhamel hadde vært sammen i 13 år da det i 2017 ble kjent at de skulle separeres. Nå har han tilsynelatende gått videre. Foto: NTB Scanpix
GIKK HVER TIL SITT: Fergie og Josh Duhamel hadde vært sammen i 13 år da det i 2017 ble kjent at de skulle separeres. Nå har han tilsynelatende gått videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Josh Duhamel:

Fant lykken med 22 år yngre modell etter skilsmissen

- Han er veldig lykkelig med henne.

Publisert
Sist oppdatert

Høsten for to år siden kom nyheten om at «Black Eyed Peas»-stjernen Stacie Ann «Fergie» Ferguson (44) og skuespilleren Josh Duhamel (47) skulle skilles etter åtte år som ektepar.

- Det var med dyp kjærlighet og respekt at vi bestemte oss for å gå separate veier tidligere i år, delte paret, som har sønnen Axl (6) sammen, i en felles kunngjøring til People.

- For å gi familien vår den best mulige måten til å tilpasse seg, ønsket vi å holde dette privat før vi delte det med offentligheten. Vi er og vil alltid stå sammen og støtte hverandre og familien vår, fortsatte de.

Bruddet kom to år etter at Fergie, som traff Duhamel på settet til TV-serien «Las Vegas» i 2004, avslørte at de gikk til ekteskapsterapi.

Har kjent hverandre lenge

Sist måned ble skilsmissen mellom det tidligere stjerneparet ferdigstilt, ifølge People, og denne helgen dukket Duhamel opp med sin nye kjæreste på en julefest i Los Angeles.

47-åringen har funnet lykken med den 22 år yngre modellen Audra Mari (25). Mari har deltatt i en rekke skjønnhetskonkurranser, og ble blant annet kronet til Miss World America i 2016, og representerte USA i Miss World samme året.

<strong>ARM I ARM:</strong> Josh Duhamel sammen med Audra Mari på vei ut fra festen de var sammen på i Los Angeles i helgen. Foto: NTB scanpix
ARM I ARM: Josh Duhamel sammen med Audra Mari på vei ut fra festen de var sammen på i Los Angeles i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De var så og si sammen hele kvelden. Hun hadde også med seg en annen venninne, og han introduserte dem for folk på festen, forteller et øyenvitne til nettstedet.

E! News meldte allerede i oktober at Josh hadde fått ny kjæreste. Da publiserte kjendisnettstedet blant annet dette bildet av duoen på sin Instagram-profil:

- De har kjent hverandre ganske lenge og begynte å date for syv eller åtte måneder siden. Han er veldig lykkelig med henne, sier en annen kilde til People.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Venninnen delte parbilde

På Instagram har Audra Mari over 32 000 følgere, og hun gir jevnlige oppdateringer fra livet sitt. Men foreløpig har hun ikke delt noen bilder av seg selv og kjendiskjæresten, selv om de to følger hverandre på bildedelingstjenesten.

View this post on Instagram

Did someone say poutine? 🇨🇦 #ohcanada

A post shared by Audra Mari (@audramari) on

Venninnen hennes Chivon har derimot delt et bilde av duoen sammen.

I slutten av november poserte hun nemlig sammen med Duhamel og Mari på et bilde i et pilatesstudio. Som tekst har hun skrevet følgende:

- Par som gjør pilates sammen ... Samme det. De er bare hotte.

- Du er den beste, har Audra kommentert under.

Ifølge Us Weekly ble duoen observert på date i Malibu i mai, og sist uke publiserte Page Six bilder av turtelduene som kysset hverandre på flyplassen i Toronto.

Drømmer om flere barn

Det er kanskje ikke helt overraskende at Josh Duhamel har funnet seg en mye yngre kjæreste. I fjor, da han gjestet Dax Shepards podkast «Armchair Expert», etterlyste han nemlig en yngre kvinne å tilbringe livet sitt med.

- Jeg er ikke 30 år lenger, jeg er 46 og jeg ønsker meg flere barn i løpet av de neste årene. Nå handler det mer om å finne noen som er ung nok til å få barn, uttalte han, ifølge E! News.

Videre forklarte kjekkasen at han ikke ville å slå seg til ro med hvem som helst.

- Jeg ønsker å finne en kvinne jeg kan starte en familie sammen med. Fergie og jeg har et godt forhold, jeg elsker den dama og det kommer jeg alltid til å gjøre. Dessverre gikk det ikke veien for oss, men jeg vil alltid støtte henne og hun er tross alt moren til barnet mitt.

Josh la heller ikke skjul på at han syntes det var gøy å jakte på kvinnen i sitt liv.

- Jeg liker spenningen og jakten. Det er visse mennesker du ser som du «vil ha», selv om det ikke alltid er den vakreste personen du velger å gå for. Det er bare noe som skjer, og ofte er det slik at de menneskene du faller for, ikke faller for deg, forklarte han i podkasten.

Vis mer

LES OGSÅ: Punger ut for datter (1) han ikke vil møte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer