Martin Freeman:

- Fant lykken med 21 år yngre flørt

«Hobbit»-stjernen skal ha funnet kjærligheten på ny med fransk skuespiller.

NY FLAMME?: Flere kilder hevder at Martin Freeman har fått seg en ny kjæreste etter skilsmissen med Amanda Abbington. Her er han avbildet i tv-serien «A Confession». Foto: Shutterstock Editorial / ITV / NTB
NY FLAMME?: Flere kilder hevder at Martin Freeman har fått seg en ny kjæreste etter skilsmissen med Amanda Abbington. Her er han avbildet i tv-serien «A Confession». Foto: Shutterstock Editorial / ITV / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått fire år siden «Hobbit»-stjernen Martin Freeman (49) og «Sherlock»-skuespilleren Amanda Abbington (46) gikk hver til sitt etter 16 år som par. Sammen har de barna Joe (14) og Grace (12).

- Vi kommer fortsatt veldig bra overens, og vi beundrer hverandre fortsatt som skuespillere. Han er en fin mann, men vi kunne helt enkelt ikke leve med hverandre lenger, har Abbington tidligere uttalt til The Sunday Times, ifølge Daily Mail.

EKSPAR: Det har gått fire år siden Martin Freeman og Amanda Abbington besluttet å gå hver til sitt. Her er de to avbildet i 2014. Foto: Joanne Davidson / REX / Shutterstock Editorial / NTB
EKSPAR: Det har gått fire år siden Martin Freeman og Amanda Abbington besluttet å gå hver til sitt. Her er de to avbildet i 2014. Foto: Joanne Davidson / REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

Nå skal det imidlertid ha seg til at Freeman har funnet kjærligheten på ny med den 21 år yngre franske skuespilleren Rachel Mariam (28).

Skal ha møtt vennene

Det melder flere tabloidmedier, deriblant Daily Mail og The Sun. Romanseryktene fikk fart på seg tidligere denne måneden da duoen ble observert sammen ute på en spasertur.

Men nå bekrefter en kilde til førstnevnte avis at Freeman skal ha presentert Mariam som kjæresten sin.

UKJENT FORTID: I lørdagens episode av «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

Overfor The Sun forklarer en kilde at duoen fortsatt er i et tidlig stadium av forholdet, men påpeker at de kommer godt overens.

- De elsker den samme type filmer og Martin støtter karrieren hennes med både skuespill og skriving, sier kilden.

- De har tilbrakt en god del tid sammen hjemme hos ham i London på grunn av corona, men Rachel har fortsatt fått treffe noen av vennene hans før lockdown, fortsetter kilden.

Nyheten om at de to skuespillerne angivelig er et par kommer bare noen uker etter at Mariam delte et bilde av de to sammen på Instagram:

Rachel Mariam ble født i Toulouse i Frankrike og har vært med å se i BBCs kritikerroste tv-serie «Normal People», og YouTube-serien «Call It a Day».

Ifølge The Sun har hun også en lovende skribentkarriere som semifinalist i en manuskonkurranse, hvor hun blant andre konkurrerte mot superstjerne Shia LaBeouf.

SINGEL: Da Morten Botten dro på ferie til Athen i sommer, var det én ting alle lurte på: Hvem er han med? Vi spurte Morten. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch/ Rød Løper Vis mer

Skapte overskrifter

Det er imidlertid ikke bare kjærlighetslivet til Martin Freeman som dette året har skapt overskrifter. Som nevnt har han to barn med ekskona, og han har tidligere innrømmet at han har både fiket til barna sine og kalt dem «små jævler».

De oppsiktsvekkende uttalelsene kom han med i et intervju med The Times tidligere i år, ifølge Independent.

- Jeg har sannsynligvis klappet til to ganger, men jeg har kalt dem små jævler flere ganger enn det. Jeg vet at det ikke er meningen at jeg skal gjøre det, men det er så mange forventninger om hvor fantastiske foreldre må være at det får folk til å føle seg dårlige, uttalte han.

Han understreket imidlertid at han ikke var stolt over å ha slått barna, og at han mente det ikke var en god idé. Han så imidlertid ikke bort fra at det kunne skje igjen.

TAR TIL TÅRENE: Jan Thomas gjester «Senkveld» denne uken, og tar til tårene når han snakker om kjæresten, Harlem Vis mer

- Men på et eller annet tidspunkt kommer du til å gjøre noe galt, og om 20 år kommer barna dine til å spørre deg hvorfor du gjorde det. Det er uunngåelig, fortsatte han.

Uttalelsene, som kom i forbindelse med filmen «Breeders», hvor Freeman spilte en sint far, gikk ikke upåaktet hen. I Storbritannia er det ulovlig å slå barn med mindre det er «rimelig straff».

Gründer av veldedighetsorganisasjonen ChildLine, Dame Esther Rantzen, reagerte på Freemans utspill i The Times.

- Jeg vil si til Martin: «Dette er jeg lei meg for å høre, fordi jeg vet du bryr deg om barna dine, men jeg tror ikke dette er ditt beste øyeblikk», sa hun.

LES OGSÅ: Setter fart på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer