Tore Petterson:

Fant lykken med 13 år yngre mann

- Jeg har alltid tenkt at han er en flott fyr.

FORELSKET: Tore Petterson har funnet lykken med den 13 år yngre Stavanger-gutten Joakim Tjøstheim. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
FORELSKET: Tore Petterson har funnet lykken med den 13 år yngre Stavanger-gutten Joakim Tjøstheim. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter å ha deltatt i tv-programmer som «Sofa» og «Farmen kjendis», og som én av de fire dommerne i «Skal vi danse» gjennom de siste tre sesongene av TV2-programmet, har Tore Petterson (40) har blitt en av Norges kjæreste kjendiser.

Nå har den populære tv-profilen også funnet kjærligheten. På premieren av showet «Sommerslagere» på Gjøvik, kom Petterson nemlig sammen med Stavanger-gutten Joakim Tjøstheim (26).

AVSLØRER KJÆRESTE: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Tore Petterson avslører at han har funnet kjærligheten. Faksimile: Se og Hør
AVSLØRER KJÆRESTE: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Tore Petterson avslører at han har funnet kjærligheten. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Til Se og Hør - som denne uken har et stort intervju med paret - kunne de to avslørte at de har vært kjærester i snart tre måneder, og at de møtte hverandre på Tinder.

Ble samboere

Tjøstheim er litteraturviter, og selv om hans nye kjæreste har vært et kjent tv-ansikt i flere år, har ikke 26-åringen fått med seg så mye av det han har gjort på skjermen. Tjøstheim har nemlig ikke hatt tv på 13 år.

Likevel visste han hvem Petterson var, etter å ha sett ham i «Skal vi danse» hos mormoren.

- Jeg har jo alltid tenkt at han er en flott fyr, med karisma og utstråling, forteller han til bladet.

De to kan også avsløre at de allerede har rukket å bli samboere.

- Vi gikk tur rundt Sognsvann i begynnelsen av april, og så hadde vi 4–5 dater etter dét. Deretter inviterte jeg ham på 17. mai-fest – og da var det gjort. Siden har han bodd hos meg, forteller Petterson til Se og Hør.

Dømte eksen

Petterson har, som nevnt, vært en av dommerpanelet i «Skal vi danse» de tre siste årene, sammen med Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko og Merete Lingjærde.

I fjor oppsto det en noe spesiell situasjon, da ekskjæresten Morten Hegseth (33) var blant deltakerne han skulle bedømme på parketten. Begge to var klare på at relasjonen dem to imellom er god i dag, og at situasjonen derfor var helt uproblematisk.

2008: Tore Petterson og Morten Hegseth var henholdsvis 29 og 22 år gamle da de stilte opp sammen i en reportasje hos Dagbladet. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
2008: Tore Petterson og Morten Hegseth var henholdsvis 29 og 22 år gamle da de stilte opp sammen i en reportasje hos Dagbladet. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer

- Jeg tenker at det kommer til å gå helt fint. Jeg har sett ham danse før, jeg, uttalte Petterson i forkant av fjorårets «Skal vi danse»-sesong, og la til:

- Relasjonen har vært nevnt internt, men dette begynner jo å bli noen år siden nå. Ingen vits å dvele over fortid når man kan se mot den lyse framtid.

LETTER PÅ SLØRET: Tore Petterson forteller om forholdet til eksen, Morten Hegseth. Video: Kine Falch Vis mer

De to har selv tullet og tøyset til pressen og i sosiale medier om sitt tidligere forhold - som de selv tidvis kalte turbulent. I fjor høst åpnet Petterson likevel for første gang opp om hva som egentlig skjedde mellom dem.

- Han er jo for eksempel veldig rotete. Som jeg også har sagt til ham på «Skal vi danse»: Han er over to meter høy, men tror han er en liten Chihuahua. Eksempelvis har jeg måttet kjøpe alle glassene mine på nytt, fordi han har knust alle, fortalte Petterson lattermildt før han la til:

- Det er litt privat, men vi var nok på litt ulike steder i livet på det tidspunktet. Vi vokste fra hverandre.

LES OGSÅ: Har funnet kjærligheten igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer