Fant lykken med 13 år yngre mann

- De tilbringer definitivt tid sammen og blir bedre kjent.

NYTT PAR? Ifølge Us Magazine har den amerikanske komikeren begynt å date skuespilleren Isaiah Mustafa. Her er de to fotografert sammen den 16. desember i forbindelse med en fest i Universal City, California. Foto: All Over Press
NYTT PAR? Ifølge Us Magazine har den amerikanske komikeren begynt å date skuespilleren Isaiah Mustafa. Her er de to fotografert sammen den 16. desember i forbindelse med en fest i Universal City, California. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Komikeren Kathy Griffin (50) skal ha funnet tonen med Isaiah Mustafa (37), skriver Us Magazine.

- De kaller ikke hverandre kjærester, men de tilbringer definitivt tid sammen og blir bedre kjent, bekrefter en kilde til nettstedet.

Paret møttes for flere måneder siden, og allerede i september la komikeren ut et bilde av de to sammen på Twitter, hvor hun beskrev Mustafa som «superhot».

Dette er imidlertid ikke første gang Griffin faller for en yngre mann. I sommer ble hun nemlig koblet til 20-åringen Levi Johntson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her sjokkerer hun TV-seerne