Fant lykken igjen etter konas tragiske død

Endelig viser skuespiller Liam Neeson seg med sin nye kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Schindlers liste»-skuespiller Liam Neeson (59) opplevde for to år siden sin livs største tragedie, da hans kjære kone Natasha Richardson døde etter å ha slått hodet i et fall i slalåmbakken.

Nå ser han ut til å ha funnet kjærligheten på nytt med PR-kvinnen Freya St. Johnston. De to er på ferie sør i Frankrike for tiden. Og Neeson så svært glad og avslappet ut i selskap med sin nye kjæreste.


Paret innledet forholdet i september i fjor, etter at de møttes gjennom felles venner. Men dette er første gang at de virkelig viser sin kjærlighet offentlig.

- Hun er en fantastisk person og en fantastisk mor. Hun tar livet seriøst, men på en veldig frisindig måte. De er et veldig flott par, sa Matt Winton, Johnstons eks, til People da forholdet først ble kjent.

Ifølge ryktene skal Neeson være med i den neste Batman-filmen «Dark Knight Rises». Etter ferien med sin kjære skal han begynne innspillingen av den.

Liams ekteskap med Natasha Richardson ble sett på som et av de sterkeste i Hollywood. De to giftet seg i 1994 og var sammen til hennes død i en alder av 45 år i mars 2009. De to har to sønner Michael (16) og Daniel (15).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sliter fremdeles med å takle sorgen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer