Damian Lewis:

Fant lykken igjen etter konas død

«Homeland»-skuespilleren Damian Lewis bekrefter nytt forhold.

DØDE: Helen McCory (t.h.) tapte kampen mot kreften i fjor. Her sammen med ektemannen Damian Lewis i 2014. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB
DØDE: Helen McCory (t.h.) tapte kampen mot kreften i fjor. Her sammen med ektemannen Damian Lewis i 2014. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

I fjor kom den triste beskjeden om at skuespilleren Helen McCory var død, 52 år gammel. Hun var gift med «Billions»-skuespiller Damian Lewis (51), og sammen hadde de barna Manon (15) og Gulliver (14).

Nå, et drøyt år etter dødsfallet, har enkemannen igjen funnet lykken, skriver medier som E! News og People.

TÅRER: Kronprinsesse Mette-Marit klart ikke å holde tårene tilbake under nedleggelse av blomster ved åstedet for masseskytingen i Oslo sentrum. Video: Dagbladet TV/NRK Vis mer

Lewis så ut til å bekrefte forholdet med sangeren Alison Mosshart (43) på et sommerarrangement i London tidligere denne uken. Der poserte de for bilder sammen, mens de holdt kjærlig rundt hverandre.

Kommenterte forholdet

Mossharts mor, Vivian, kommenterte forholdet til Daily Mail tidligere samme dagen. Til avisen kunne moren avsløre at hun ikke har møtt Lewis selv enda.

- Jeg vet ikke hvor mye kjeft jeg kommer til å få for alt dette, men vi er selvfølgelig glade på hennes vegne. Hvis hun er glad, er vi glade. Jeg har ennå ikke møtt ham, men det vil jeg veldig gjerne.

Romanseryktene har svirret rundt de to i flere måneder. Det er nemlig ikke første gang 51-åringen og Mosshart har blitt observert sammen ute. Paret har deltatt på flere arrangementer sammen.

POSERER: Lewis og Mosshart ble poserte gledlig sammen i juni. Foto: Stephen Coke/Shutterstock/NTB.
POSERER: Lewis og Mosshart ble poserte gledlig sammen i juni. Foto: Stephen Coke/Shutterstock/NTB. Vis mer

I juni ble turtelduene observert på et arrangement på National Portrait Gallery i London.

GJØR INNTRYKK: I dokumentaren «Stacey Dooley overnatter» besøker reporteren familier litt utenom det vanlige. I den nyeste sesongen overnatter hun hos 70 år gamle Sherry, som livnærer seg som sadist. Video: Rød Løper / NRK Vis mer

Sangeren er den første Lewis har blitt sett offentlig med siden kona døde.

Hedret kona

Det var Lewis selv som bekreftet konas dødsfall i et innlegg på Twitter, i april i fjor.

McCory var nok for mange mest kjent for rollen som Narsissa, moren til Draco Malfang i «Harry Potter»-filmene, og som Polly Gray i tv-serien «Peaky Blinders».

Lewis hedret kona i et essay for The Times kort tid etter hennes bortgang.

«Jeg har aldri kjent noen som sprer så mye glede som hun gjorde. Jeg kjenner ingen som sa så mye «vær så snill», «takk», og «du er så snill» som hun gjorde. Selv de siste dagene før hun døde, da hun snakket med våre fantastiske sykepleiere, sa hun gjentatte ganger «tusen takk», skrev han den gang.

Vis mer

Videre beskrev han også hennes kamp mot kreften, og at hun aldri mistet håpet.

«Hun har vært en meteor i livet vårt».

McCory holdt kreftsykdommen skjult for offentligheten.

LES OGSÅ: Derfor ga hun slipp på datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer