Damian Lewis:

Fant lykken igjen etter konas død

«Homeland»-skuespilleren Damian Lewis bekrefter nytt forhold.

DØDE: Helen McCory (t.h.) tapte kampen mot kreften i fjor. Her sammen med ektemannen Damian Lewis i 2014. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB
DØDE: Helen McCory (t.h.) tapte kampen mot kreften i fjor. Her sammen med ektemannen Damian Lewis i 2014. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

I fjor kom den triste beskjeden om at skuespilleren Helen McCory var død, 52 år gammel. Hun var gift med «Billions»-skuespiller Damian Lewis (51), og sammen hadde de barna Manon (15) og Gulliver (14).

Nå, et drøyt år etter dødsfallet, har enkemannen igjen funnet lykken, skriver medier som E! News og People.

Lewis så ut til å bekrefte forholdet med sangeren Alison Mosshart (43) på et sommerarrangement i London tidligere denne uken. Der poserte de for bilder sammen, mens de holdt kjærlig rundt hverandre.

Kommenterte forholdet

Mossharts mor, Vivian, kommenterte forholdet til Daily Mail tidligere samme dagen. Til avisen kunne moren avsløre at hun ikke har møtt Lewis selv enda.

- Jeg vet ikke hvor mye kjeft jeg kommer til å få for alt dette, men vi er selvfølgelig glade på hennes vegne. Hvis hun er glad, er vi glade. Jeg har ennå ikke møtt ham, men det vil jeg veldig gjerne.

Romanseryktene har svirret rundt de to i flere måneder. Det er nemlig ikke første gang 51-åringen og Mosshart har blitt observert sammen ute. Paret har deltatt på flere arrangementer sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer