Lili Reinhart:

Fant lykken igjen etter bruddet

- Hun virker veldig lykkelig.

EKSKJÆRESTER: For snart to år siden kom nyheten om at stjerneparet Lili Reinhart og Cole Sprouse hadde brutt med hverandre. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/NTB
EKSKJÆRESTER: For snart to år siden kom nyheten om at stjerneparet Lili Reinhart og Cole Sprouse hadde brutt med hverandre. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert

Etter lang tids spekulasjoner bekreftet endelig «Riverdale»-stjernene Lili Reinhart (25) og Cole Sprouse (29) i august 2020 at de hadde gjort det slutt etter tre år som kjærester.

«For en utrolig opplevelse jeg har hatt. Jeg vil alltid føle meg heldig og ta med meg videre at jeg fikk sjansen til å være forelsket», skrev Sprouse i et innlegg på Instagram den gang, og la til at han ikke ønsket ekskjæresten noe annet enn kjærlighet og lykke.

Et halvt år senere fant Sprouse lykken på nytt med modellen Ari Fournier (22).

NY KJÆRESTE: Sist måned viste Cole Sprouse stolt frem kjæresten Ari Fournier på rød løper i Los Angeles. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
NY KJÆRESTE: Sist måned viste Cole Sprouse stolt frem kjæresten Ari Fournier på rød løper i Los Angeles. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer

«Veldig lykkelig»

Nå kan det se ut som om at lykken smiler til Reinhart også.

Hun skal nemlig ha innledet en romanse med skuespiller Spencer Neville (31), som blant annet er kjent fra serier som «American Horror Story», «Days of Our Lives» og «Ozark», skriver E! News.

Paret skal ha blitt observert tett sammen på musikkfestivalen Coachella, og ifølge en nær venn av Reinhart aom nettstedet har snakket med, så dater altså duoen.

- Det er veldig nytt, men hun liker ham skikkelig godt. De møttes gjennom underholdningsbransjen og ble introdusert via venner, forteller kilden, og fortsetter:

- Lili og Spencer tilbrakte hele helgen sammen på Coachella og hadde det skikkelig gøy. De er veldig lekne.

Ifølge E! News skal det også ha dukket opp bilder av duoen hvor «Riverdale»-stjernen holder i Nevilles arm mens de går gjennom festivalområdet.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

- Lili har brukt mye tid på å fokusere på seg selv, og Spencer er den første personen hun virkelig har likt siden bruddet. Alle rundt henne sier hun virker veldig lykkelig nå og vennene hennes synes Spencer er fantastisk, deler kilden videre.

Fansen spekulerer

Både Reinhart og Neville har postet bilder på sosiale medier fra Coachella-festivalen, men foreløpig har de ikke stilt opp på noen sammen.

På bildet 31-åringen har delt på sin profil spekulerer derimot fansen på om det er Reinhart som kan skimtes ved hans side.

«Jeg vet du har bilder av Lili. Del dem med oss», skriver en bruker i kommentarfeltet.

Neville har ikke selv svart på dette, men flere andre fans skriver følgende:

«De kommer til å dele dem når de er klare. La dem være i fred», oppfordrer en.

«Det er kneet hennes man ser til venstre på bilde en og to. Lol», hevder en annen.

LES OGSÅ: Var gift med en annen da de møttes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer