«Love IRL»:

Fant lykken etter innspilling

Livet smiler for realitydeltakeren.

TAKKNEMLIG: Emilie Anette Hagen roser realityprogrammet. Foto: Warner Bros Discovery+
TAKKNEMLIG: Emilie Anette Hagen roser realityprogrammet. Foto: Warner Bros Discovery+ Vis mer
Publisert

I det rørende datingprogrammet «Love IRL» fikk vi se et knippe unge mennesker på jakt etter kjærligheten.

Det som skilte programmet fra andre datingprogrammer, var at de single som medvirket hadde liten erfaring med flørting og dating fra før. Serien ble filmet i luksuriøse omgivelser i Sør-Afrika, og det tok ikke lang tid før seerne falt pladask for deltakerne som skulle finne hverandre på skjermen.

Men hvordan gikk det egentlig med deltakerne etter at kameraene var skrudd av? Fant de hverandre på skjermen - eller har de funnet lykken på egen hånd etter deltakelsen?

FARVEL: To av deltakerne i «Love IRL» bestemte seg for å dra hjem fra Sør-Afrika før innspillingen var ferdig. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- En sjelden følelse

27 år gamle Emilie Annette Hagen var en av de modige som pakket sekken sin og vendte snuten mot Sør-Afrika. Hun jobbet på daværende tidspunkt som butikkmedarbeider, og hadde ingen erfaring med TV fra tidligere.

Hun var også ærlig om at hun ikke hadde hatt hell i kjærligheten, og anså programmet som en gylden mulighet til å bli bedre kjent med seg selv, men også lære litt om flørting og dating.

Hun fant ikke lykken i Sør-Afrika, men kan nå avsløre at hun har flyttet fra Oslo til Kristiansand, hvor hun og kjæresten bor sammen.

- Livet smiler til meg om dagen! Jeg er lykkeligere enn noen gang, og føler meg trygg på hvem jeg er og hva jeg driver med. Det er en sjelden følelse, så den skal jeg leve på så lenge jeg klarer, forteller Emilie til Se og Hør Reality Awards.

MAGISK: Programleder Tuva Fellman «begynner å gråte» når hun tenker på det magiske øyeblikket da «Love IRL»-deltakerne Malin og Stinius delte sine følelser for hverandre. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Hun legger til at hun flyttet til Kristiansand tidligere i sommer, og at verken hun eller samboeren hadde kjennskap til byen fra før.

- Nei, han bodde i Gjøvik, så vi ble egentlig enig om å flytte til et nytt sted ingen av oss hadde så mye kjennskap til. Vi liker oss i mindre byer, og et miljøskifte er alltid godt. Jeg tror også det var en fordel at begge startet med blanke ark - på en måte, innrømmer realityprofilen.

Fant lykken på Twitch

Til Se og Hør Reality Awards kan 27-åringen røpe at hun møtte sin utkårede gjennom gamingnettstedet og strømmetjenesten Twitch ved en tilfeldighet.

- Jeg skrollet gjennom livesendinger på Twitch, også trykket jeg tilfeldigvis på hans stream. Jeg syntes han var litt kjekk, så da tok jeg kontakt. Han viste seg å være et nydelig menneske, så jeg mannet meg opp og tok toget til Gjøvik for å møte han. Og siden har det vært oss to!

INSPEKSJON: Vi ba Solveig Kloppen og Tuva Fellman vise oss villaen der jentene bor under innspillingen av «Love IRL». Det ble gøy. Video: Rød Løper Vis mer

Det er en litt annen Emilie nå enn det det var for bare ett år siden. Det er hun den første til å innrømme. Selv om hun ikke fant lykken i programmet, har hun mye å takke realityprogrammet for.

- «Love IRL» motiverte meg utvilsomt til å få en større interesse i dating. Etter innspillingen tok jeg meg tid til å føle på hva jeg ønsket meg fremover og satte av tid til meg selv. Det var skikkelig fint å være med mennesker som har like tanker og utfordringer. Vi var veldig tette rett etter innspilling, og jeg har fremdeles kontakt med flere av dem.

Hun stopper opp, og legger til;

– Helga, som også var med i programmet, ble min store kjærlighet i Sør-Afrika. Hun bor jo også i Kristiansand, så kanskje hun har påvirket meg til å bosette meg der.

LES OGSÅ: - Har møtt på noen fartsdumper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer