«Linni søker drømmeprinsen»:

Fant lykken etter innspilling

- Det har tatt helt av, sier en av «drømmeprinsene».

DATET PÅ TV: Linni Meister datet elleve friere i håp om å finne kjærligheten. Her avbildet med frierne og programleder Jan Thomas. Foto: Discovery Networks Norway
DATET PÅ TV: Linni Meister datet elleve friere i håp om å finne kjærligheten. Her avbildet med frierne og programleder Jan Thomas. Foto: Discovery Networks Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et av vinterens store TV-mysterium var hvem som ville stå igjen som vinner av Linni Meisters (36) hjerte i serien «Linni søker drømmeprinsen». I løpet av serien fikk man følge Linni som datet elleve ukjente menn i håp om å finne kjærligheten.

Opp til flere ganger måtte hun ta tøffe valg, og i den siste episoden tok hun kanskje det vanskeligste valget: nemlig å sende hjem begge finalistene.

Linni har tidligere begrunnet valget hennes med at «de prøvde så godt de kunne og at kjærligheten ikke er lett». Begge finalistene kunne fortelle at det ikke er noe dårlig stemning, og at de kun ønsker Linni det beste.

Nå forteller de fem frierne som kom lengst i serien overfor Se og Hør hvordan det har gått med dem etter innspillingen.

FINALE: Det er endelig duket for finale i «Linni søker drømmeprinsen». Hvem ender opp med å stikke av med hjertet til Linni Meister? Video: Luna Lea/Discovery+. Reporter: Jonas Hammer Vis mer

Bombadert av frierbrev

Birger Heimdal (28) var en av de to som kom lengst, men som fikk avslag fra Linni helt ved målstreken.

FINALIST: Birger kom seg helt til finalen. Foto: Discovery Networks Norway.
FINALIST: Birger kom seg helt til finalen. Foto: Discovery Networks Norway. Vis mer

28-åringen sjarmerte Linni allerede i første episode med Karmøy-dialekten sin, og selv om det ikke ble han og Linni kan han til Se og Hør fortelle at han er fornøyd med deltakelsen.

På spørsmål om han fikk noen frierbrev etter deltakelsen, er svaret et stort «ja».

- Vet du hva, det har tatt helt av. Da jeg våknet opp på finaledagen hadde jeg omtrent fått 40 meldinger allerede før jeg hadde stått opp. Folk skrev at de var skuffet over valget, og at jeg gjorde en god profil.

Det var ikke kun dialekten som sjarmerte Linni, men også Birgers sangstemme. Han har tidligere vært med på sangkonkurransen «Idol» og forteller til Se og Hør at han gjerne vil delta på mer reality-TV.

AKTIV KAR: Birger liker å være ute i naturen. Her på kajakktur er med kompis Matthijs Boter. Foto: Privat.
AKTIV KAR: Birger liker å være ute i naturen. Her på kajakktur er med kompis Matthijs Boter. Foto: Privat. Vis mer

Birger ble ikke skremt vekk av kameraene og er selv fornøyd med fremstillingen av han selv på TV. Likevel mener han at han ble klippet til å virke litt mer sjalu enn det han egentlig var.

- Jeg var ikke helt enig med måten de fremstilte at jeg var veldig sjalu. Alle er jo sjalu til en viss grad, men det var noen andre der inne som var mer sjalu enn meg.

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

Birger forteller også at han fortsatt er singel, men at det er noen han har et ekstra godt øye til.

Dater gjerne på TV igjen

Joakim Johansen-Asprusten (39) var den andre finalisten som ble dumpet i finalen. Han forteller til Se og Hør at å date på kamera var både «litt rart og litt vanskelig», men at han hadde gjort det igjen.

DUMPET: Joakim var den andre finalisten som fikk avslags fra Linni. Foto: Discovery Networks Norway.
DUMPET: Joakim var den andre finalisten som fikk avslags fra Linni. Foto: Discovery Networks Norway. Vis mer

- Jeg sa til produksjonen at «nå får vi snu på kortene og så kan jeg velge blant ti damer», forteller han mens han ler.

39-åringen forteller videre at å date andre mens serien gikk på TV har vært vanskelig, men at han nå er klar for å åpne dørene til datingverden igjen.

Joakim mener han ble fremstilt som litt nervøs og introvert, noe han egentlig ikke er.

- De som kjenner meg vet jo at jeg som oftest er blid. Når man kommer i en slik setting hvor det er mange ulike personligheter så tar det litt tid før jeg finner min plass.

DATER IGJEN: Joakim er åpen for muligheten for å date på TV igjen. Foto: Privat.
DATER IGJEN: Joakim er åpen for muligheten for å date på TV igjen. Foto: Privat. Vis mer

Han har kun gode ord å si om Linni, men nesten enda bedre ord å si om resten av guttene fra serien.

- Vi gutta ble jo veldig godt kjent, det gikk jo ikke an å lage drama mellom oss.

- Dere holdt sammen?

- Ja, det var bare god stemning.

Seerfavoritten

Et av de største sjokkene fra serien kom da Linni valgte å sende hjem Rolf-Erik Skyvulstad (35).

LIKER SEG PÅ TV: Rolf-Erik sier han ikke er fremmed for å delta på mer TV. Foto: Discovery Networks Norway.
LIKER SEG PÅ TV: Rolf-Erik sier han ikke er fremmed for å delta på mer TV. Foto: Discovery Networks Norway. Vis mer

Lastebilsjåføren fra Valdres ble raskt en seerfavoritt, og for interesserte kan han avsløre overfor Se og Hør at han fortsatt er singel.

- Det er ingenting som er hugget i stein enda. Jeg vil ikke utnytte situasjonen heller, jeg er ute etter en som vil ha meg som jeg er, og ikke bare han som var på TV.

- På TV ser man jo ikke de negative sidene. Jeg prøver å si til damene som kaller meg for drømmemann at «tro meg, jeg har sider ved meg som du kommer til å irritere deg grønn over».

Rolf-Erik sjarmerte både Linni og seerne med sitt gode humør, noe han fortsatt har beholdt etter å ha blitt sendt hjem fra serien.

- Linni og jeg er venner, og det er ikke noe vondt blod der. Det skal nok ta litt mer enn to uker med dating for å gjøre meg sur, forteller han.

TESTER KJÆRLIGHETEN: Reality-serien «The Ulimatum» kommer på Netflix 6. april, der kjærestepar skal date andre for å se om gresset er grønnere på den andre siden. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Gøy med TV

Lastebilsjåføren forteller videre at all oppmerksomheten etter deltakelsen har gjort han interessert i å være med på mer TV.

- Jeg tror folk er lei av å se six-pack kropp. Endelig er det en litt normal person som prater dialekt og gir litt faen i at han er på TV.

BLE VENNER: Rolf-Erik synes det var stas å bli kjent med Jan-Thomas og Harlem (t.v.). Her med Sven og Linni i midten. Foto: Skjermpdump/Instagram
BLE VENNER: Rolf-Erik synes det var stas å bli kjent med Jan-Thomas og Harlem (t.v.). Her med Sven og Linni i midten. Foto: Skjermpdump/Instagram Vis mer

Når Se og Hør spør om det er en mulighet for at han bytter ut lastebilene med et liv på Instagram, forteller han:

- Jeg må sette meg mer inn i den digitale verden, tror jeg. Det er liksom bare Finn.no jeg kan, sier han lattermildt.

- Stoler ikke på alt som kommer på TV

Sven Grimstvedt (31) kan skuffe de som har sendt han frierbrev, fordi han kan nå fortelle til at han har funnet seg en spesiell.

FANT LYKKEN: Det ble ikke Sven og Linni, men nå har han et godt øye til en annen. Foto: Discovery Networks Norway.
FANT LYKKEN: Det ble ikke Sven og Linni, men nå har han et godt øye til en annen. Foto: Discovery Networks Norway. Vis mer

- Serien har jo åpnet for mange muligheter, og jeg trengte heller ikke å reise så altfor langt for å finne noe fornuftig.

Telemarkingen har imidlertid ikke sett på noen episoder av serien, men forteller at tilbakemeldingene har vært positive.

- Jeg har lært at jeg stoler ikke på alt som kommer på TV, hvertfall.

Fant seg en bestevenn

Ørjan Benjamin Hansen (34) derimot forteller at ikke har mye tid til å date for tiden. Han driver nemlig med et karriereskifte.

KARRIERESKIFTE: Ørjan forteller at det er mye nytt som skjer i livet hans fremover. Foto: Discovery Networks Norway.
KARRIERESKIFTE: Ørjan forteller at det er mye nytt som skjer i livet hans fremover. Foto: Discovery Networks Norway. Vis mer

- Jeg har lyst til å få mitt eget klesmerke. Det blir en spennende fremtid i vente, og vi får se hvor langt jeg klarer å komme meg, forteller Ørjan, som til vanlig jobber som fabrikksjef for en fiskebåt.

Som de andre frierne er også Ørjan enig i at det er mange nye inntrykk som kommer når man skal date på TV.

«LINNIS VERDEN»: Linni Meister får egen TV-serie. Video: Discovery+ Vis mer

- Jeg har jo aldri vært med på TV før, så jeg fikk en liten sperre. Jeg synes det er litt synd at de klippet vekk den biten som viser hvorfor Linni valgte å sende meg hjem, men jeg var 100 prosent meg selv og det er det viktigste.

GODE KOMPISER: Birger og Ørjan ble hverandres drømmeprinser. Foto: Privat.
GODE KOMPISER: Birger og Ørjan ble hverandres drømmeprinser. Foto: Privat. Vis mer

Selv om utfallet ikke ble Linni og Ørjan angrer han slettes ikke på at han ble med. 34-åringen forteller at han og Birger fortsatt har veldig god kontakt og at de ble hverandres drømmeprinser.

- Så det ble jo en liten «bromance» oppi alt, forteller han lattermildt.

LES OGSÅ: Tok med ny flamme på eksens premiere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer