FIKK SJOKK: Popstjernen ble redd da legen hennes fortalte at de hadde funnet en kul i brystet hennes. Foto: All Over
FIKK SJOKK: Popstjernen ble redd da legen hennes fortalte at de hadde funnet en kul i brystet hennes. Foto: All OverVis mer

Fant kul i brystet

Popstjernen Carola fikk sjokkbeskjed på sykehuset.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Carol Häggkvist (47) var nylig inne på sykehuset for å gjøre en rutinemessig mammografikontroll. Der oppdaget legen en kul i sangerens bryst.

- Jeg har hverken tannlegeskrekk eller er redd for nåler. Men kjente likevel at jeg ble totalt tørr i munnen etterpå, og som om noen hadde rørt litt i sjelen min. Kan en del av sjelen min befinne seg i brystet mitt..? Jo, det er klart at den kan, skriver Carola på sin egen blogg.

Heldigvis var kulen en ufarlig cyste, som legen tømte under det samme besøket.

- Tenk selv hvordan det føles legge brystene sine i mamografen og få den beskjeden. Det gikk heldigvis bra og de sitter fremdeles fast på kroppen. Puh, jippi! Doktoren var veldig flink og nålestikket kjentes knapt da hun dro ut væsken av kulen, skriver popstjernen.

MAMMA: Carola Häggkvist har barna Amadeus og Zoe. Foto: FameFlynet Sweden
MAMMA: Carola Häggkvist har barna Amadeus og Zoe. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

I bloggen skriver Carola også at hun er takknemlig for det svenske helsevesenet og sender en spesiell tanke til alle som er rammet av sykdom.

- Vi bør alle være takknemlige for at vi har muligheten til å bli undersøkt på sykhusene våre her i Sverige. Vi må også være glade for den tiden vi har her på jorden. I kveld er DU som kjemper mot sykdom i kropp eller sjel i mine tanker og hjerte, skriver popstjernen.

LES OGSÅ:   Carola saksøkes