ÅPENHJERTIG: «Solsidan»-skuespiller Felix Herngren (50) og kona Clara fikk en trøblete start på forholdet. Foto: Aftonbladet / NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: «Solsidan»-skuespiller Felix Herngren (50) og kona Clara fikk en trøblete start på forholdet. Foto: Aftonbladet / NTB Scanpix Vis mer

«Solsidan»-stjernen forlot kona for sin nye kjæreste:

Fant kona mens han var gift med en annen kvinne

- Jeg visste at Clara var kvinnen i mitt liv. At det var verdt det.

Publisert

Han forbindes ofte med rollen som den smånervøse og noe ømfintlige tannlegen Alex Löfström i tv-suksessen «Solsidan», Felix Herngren (50).

I hjemlandet er Herngren en kjent skikkelse i underholdningsbransjen, både som komiker, regissør, produsent eller skuespiller. «»

Hverdagen er ikke mindre travel på hjemmebane. 50-åringen er far til seks, med eldste på 26 år, i tillegg til å være bonuspappa for konas eldste barn.

TV-STJERNE: Mia Skäringer som Anna og Felix Herngren som Alex i TV-serien «Solsidan», Foto: TV 2
TV-STJERNE: Mia Skäringer som Anna og Felix Herngren som Alex i TV-serien «Solsidan», Foto: TV 2 Vis mer

- Passet dårlig

I tv-programmet «Tillsammans med Strömstedt», der det svenske kjendisparet Niklas og Jenny Strömstedt inviterer seg selv hjem til andre svenske kjendispar, snakker Herngren om det hektiske pappalivet - og om hvordan han traff sin nåværende kone, tv-produsenten Clara Herngren.

Ifølge Expressen ble paret kjent på jobb, på starten av 2000-tallet, mens Felix Herngren fremdeles var gift med ekskona.

- Det var litt ugreit. Clara hadde en ettåring hjemme, og det samme hadde jeg. Det passet egentlig ganske dårlig, rett og slett, forteller han i programmet.

Tre av mina ❤️brudar.

Et innlegg delt av Felix Herngren (@flxherngren)

Herngren legger ikke skjul på at det var en vanskelig tid. Samtidig var han sikker på at han gjorde det rette.

- Jeg visste at Clara var kvinnen i mitt liv. At det var verdt det.

Paret giftet seg i 2005, to år etter at skuespilleren skilte seg fra sin tidligere kone, Jenny Myrberg.

Og paret har nok også kunnet øse av sine erfaringer i den nye SVT-serien «Bonusfamiljen», som Felix og Clara Herngren har laget sammen med Moa Herngren, Felix' søster, og Calle Marthin, ifølge IMDb.com.

Clara og Moa Herngren snakker også om utfordringene som følger med nye familiekonstellasjoner og «dine og mine barn» i podkasten «Bonusfamiljen - podden», ifølge forlaget Bonniers svenske nettsider.

POPULÆR GJENG: «Solsidan» tar steget fra tv-ruta til filmlerretet. Foto: TV 2
POPULÆR GJENG: «Solsidan» tar steget fra tv-ruta til filmlerretet. Foto: TV 2 Vis mer

«Solsidan» blir film

I et tidligere intervju med Expressen, fra 2007, ga Herngren uttrykk for at han ikke hadde noe uoppgjort med ekskona. Men det skjedde ikke over natta:

- Det tok noen år før alt ble stabilt igjen, fortalte han.

I tillegg til å fylle rollen som Alex i «Solsidan», hadde Herngren regi på den prisbelønte tv-serien, som også ble populær her hjemme.

Selv om serien ble avsluttet i 2015, får fansen et gjensyn med «Solsidan»-gjengen. Tidligere denne måneden bekreftet det svenske filminstituttet i en pressemelding at humorserien blir til film.

LES OGSÅ: Avslørte datterens pinlige uhell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer