Fant kjærligheten under innspillingen

Christel Alsos (34) røper hvem kjæresten er.

NY KJÆRESTE: Det var under pressetreffet til «Hver gang vi møtes» i fjor at Christel Alsos røpet at hun hadde fått seg ny kjæreste. Video: Nicolai Aagaard Vis mer Vis mer
Publisert

Det var i januar i fjor at sangeren Christel Alsos (34) røpet at hun hadde fått seg kjæreste. Den gang fortalte nordlendingen til Se og Hør at hun var midt i en kjærlighetssorg da en ny mann dukket opp i livet hennes, uten å fortelle hvem hennes utkårede er.

Ett år senere deler Alsos sitt første bilde av ham på Instagram. Kjæresten heter Finn-Erik Rognan (42), og jobber i tv-bransjen.

Ifølge VG var han blant annet regissør og fotograf under innspillingen av fjorårets «Hver gang vi møtes», der Alsos var en av deltakerne.

- Tidenes bonus

«Da innspillingen av «Hver Gang Vi Møtes» startet sto jeg samtidig midt i et samlivsbrudd. Det føltes brutalt, hverdagen og livssituasjonen ble fullstendig snudd på hodet, og jeg var usikker på om jeg ville klare å gjennomføre. Men jeg var likevel bestemt på å fullføre oppholdet og forlot kaoset hjemme. Og for et lykketreff det skulle vise seg å bli, skriver 34-åringen på Instagram», og fortsetter:

«Der inne møtte jeg et knippe helt fantastiske mennesker som tok i mot meg og løftet meg opp da jeg virkelig trengte det mest (...) At jeg attpåtil skulle treffe min nåværende kjæreste inne på gården var jo rett og slett tidenes bonus! Jeg har aldri følt meg så harmonisk og på riktig sted før og jeg nyter hvert sekund av det».

Finn-Erik Rognan var tidligere gift med værmelderen Isabella Martinsen (39). Eksparet, som har datteren Filipa sammen, gikk fra hverandre i 2009.

Da Se og Hør snakket med Christel Alsos i fjor, snakket 34-åringen mye om hvordan kjærlighetssorgen ble snudd til noe positivt gjennom «Hver gang vi møtes»-innspillingen.

HYLLER: Det ble sterk kost i denne utgaven av «Hver gang vi møtes» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Valgte å være åpen

- Jeg sto midt i et samlivsbrudd, og var veldig spent på om jeg klarte å være meg selv, for jeg sto midt i noe som jeg opplevde som en krise der og da, fortalte hun og fortsatte:

- Det ble også en opptur, fordi jeg følte at ting lettet veldig - og jeg fikk så mye hjelp og ble dratt opp av de andre. Man blir stadig stilt overfor utfordringer og må ut av den berømte komfortsonen, og med min situasjon, ble det bare forsterka. Det eneste jeg kunne gjøre var å være åpen, jeg kunne ikke late som om livet var på topp.

STJERNELAG: Tor Endresen, Hans Petter Aaserud, Claudia Scott, Christel Alsos, Tone Damli og Tshawe Baqwa var artistlaget som preget lørdagskveldene på TV 2 i fjor vår. Foto: Håvard Solem / TV 2
STJERNELAG: Tor Endresen, Hans Petter Aaserud, Claudia Scott, Christel Alsos, Tone Damli og Tshawe Baqwa var artistlaget som preget lørdagskveldene på TV 2 i fjor vår. Foto: Håvard Solem / TV 2 Vis mer

Alsos ble oppdaget etter en opptreden i NRK-programmet «Noen bedre» i 2004. Balladen «Come On» ble en radiohit i 2006 og kom på 12. plass på VG-lista.

Hun ble også nominert til spellemannsprisens «årets nykommer» og «årets kvinnelige artist» for debutalbumet «Closing The Distance» i 2007.

Spellemannsnominasjon fikk hun også for andrealbumet «Tomorrow Is» i 2010. Låtene hennes «Found» og «When the Light Dies Out» er blitt brukt i den populære TV-serien «Vampire Diaries».

LES OGSÅ: - Jeg har spurt hva han så i meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer