NY KJÆRESTE: Det var under pressetreffet til «Hver gang vi møtes» i fjor at Christel Alsos røpet at hun hadde fått seg ny kjæreste. Video: Nicolai Aagaard Vis mer Vis mer

Fant kjærligheten under innspillingen

Christel Alsos (34) røper hvem kjæresten er.

Det var i januar i fjor at sangeren Christel Alsos (34) røpet at hun hadde fått seg kjæreste. Den gang fortalte nordlendingen til Se og Hør at hun var midt i en kjærlighetssorg da en ny mann dukket opp i livet hennes, uten å fortelle hvem hennes utkårede er.

Ett år senere deler Alsos sitt første bilde av ham på Instagram. Kjæresten heter Finn-Erik Rognan (42), og jobber i tv-bransjen.

Ifølge VG var han blant annet regissør og fotograf under innspillingen av fjorårets «Hver gang vi møtes», der Alsos var en av deltakerne.

- Tidenes bonus

«Da innspillingen av «Hver Gang Vi Møtes» startet sto jeg samtidig midt i et samlivsbrudd. Det føltes brutalt, hverdagen og livssituasjonen ble fullstendig snudd på hodet, og jeg var usikker på om jeg ville klare å gjennomføre. Men jeg var likevel bestemt på å fullføre oppholdet og forlot kaoset hjemme. Og for et lykketreff det skulle vise seg å bli, skriver 34-åringen på Instagram», og fortsetter:

«Der inne møtte jeg et knippe helt fantastiske mennesker som tok i mot meg og løftet meg opp da jeg virkelig trengte det mest (...) At jeg attpåtil skulle treffe min nåværende kjæreste inne på gården var jo rett og slett tidenes bonus! Jeg har aldri følt meg så harmonisk og på riktig sted før og jeg nyter hvert sekund av det».

Finn-Erik Rognan var tidligere gift med værmelderen Isabella Martinsen (39). Eksparet, som har datteren Filipa sammen, gikk fra hverandre i 2009.

Da Se og Hør snakket med Christel Alsos i fjor, snakket 34-åringen mye om hvordan kjærlighetssorgen ble snudd til noe positivt gjennom «Hver gang vi møtes»-innspillingen.

HYLLER: Det ble sterk kost i denne utgaven av «Hver gang vi møtes» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Valgte å være åpen

- Jeg sto midt i et samlivsbrudd, og var veldig spent på om jeg klarte å være meg selv, for jeg sto midt i noe som jeg opplevde som en krise der og da, fortalte hun og fortsatte:

- Det ble også en opptur, fordi jeg følte at ting lettet veldig - og jeg fikk så mye hjelp og ble dratt opp av de andre. Man blir stadig stilt overfor utfordringer og må ut av den berømte komfortsonen, og med min situasjon, ble det bare forsterka. Det eneste jeg kunne gjøre var å være åpen, jeg kunne ikke late som om livet var på topp.

STJERNELAG: Tor Endresen, Hans Petter Aaserud, Claudia Scott, Christel Alsos, Tone Damli og Tshawe Baqwa var artistlaget som preget lørdagskveldene på TV 2 i fjor vår. Foto: Håvard Solem / TV 2
STJERNELAG: Tor Endresen, Hans Petter Aaserud, Claudia Scott, Christel Alsos, Tone Damli og Tshawe Baqwa var artistlaget som preget lørdagskveldene på TV 2 i fjor vår. Foto: Håvard Solem / TV 2 Vis mer

Alsos ble oppdaget etter en opptreden i NRK-programmet «Noen bedre» i 2004. Balladen «Come On» ble en radiohit i 2006 og kom på 12. plass på VG-lista.

Hun ble også nominert til spellemannsprisens «årets nykommer» og «årets kvinnelige artist» for debutalbumet «Closing The Distance» i 2007.

Spellemannsnominasjon fikk hun også for andrealbumet «Tomorrow Is» i 2010. Låtene hennes «Found» og «When the Light Dies Out» er blitt brukt i den populære TV-serien «Vampire Diaries».

LES OGSÅ: - Jeg har spurt hva han så i meg

Nå er de gift!

Nå er de gift!

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Saksøkes av tidligere huseier

Saksøkes av tidligere huseier

Slående lik pappa på nytt bilde

Slående lik pappa på nytt bilde

Har sikret seg advokatjobb

Har sikret seg advokatjobb

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255