Ingvar og Trine fra «Jakten på kjærligheten»:

Fant kjærligheten på tv: Nå har de giftet seg

Det nygiftede ekteparet holdt en stor bryllupsfest på låven.

GIFT: Forrige helg giftet «Jakten på kjærligheten»- paret Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo seg. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet
GIFT: Forrige helg giftet «Jakten på kjærligheten»- paret Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo seg. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer kunne kjæresteparet Ingvar Alstad (33) og Trine Merethe Sverkmo (26) dele den gledelige nyheten om at de hadde forlovet seg. Paret som fant hverandre under TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», ble samboere kort tid etter programmets slutt.

Nå har paret tatt forholdet et steg videre og giftet seg i Mære kirke i Steinkjer kommune.

Til TV 2 avslører det nygifte paret at bryllupet fant sted lørdag 6. juli på parets gård i Sparbu i Nord-Trøndelag.

Til TV 2 omtaler brudgommen bryllupet som «helt magisk», noe bruden var enig i.

- Det var mye bedre enn jeg hadde drømt om. Hele dagen var veldig fin, forteller Trine.

VAKRE OMGIVELSER: Her er det forelskede paret avbildet i Lofoten i fjor sommer. Foto: Privat
VAKRE OMGIVELSER: Her er det forelskede paret avbildet i Lofoten i fjor sommer. Foto: Privat Vis mer

Ingvar forteller at det var veldig sterkt og fantastisk fint å se Trine komme opp kirkegulvet med faren sin. Over 130 gjester var bedt for å feire den store dagen, blant dem var flere av de tidligere «Jakten På Kjærligheten»-deltakerne, Beatrice Fjell, Fredrik Fjeld, Erik Grytnes og Maria Bjørndal.

Til TV 2 avslører paret også at de skal reise på en ukes bryllupsreise til Santorini i Hellas, og at de gleder seg stort.

Det har så langt ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med det nygifte paret.

Fridde på fjelltur

Tv-bonden røpet overfor Se og Hør i fjor at frieriet var godt planlagt på forhånd. Paret befant seg på ferie i Nord-Norge da 33-åringen bestemte seg for å gå ned på kne. Til Se og Hør fortalte Ingvar at han ble ekstra inspirert da sola tittet frem mens de var ute og gikk tur.

- Vi befinner oss i Lofoten, og her har vi gått masse turer og vært skikkelig turister. Vi har vært litt uheldige med været, men i går strålte sola igjen. Vi gikk en tur til Mannen (et fjell, journ.anm.), og da vi sto der og sola strålte, så måtte jeg bare lete i sekken etter ringen og sette meg på kne, fortalte han.

Videre fortalte 33-åringen at Trine ble svært overrasket over frieriet, men at hun til slutt klarte å stotre frem et «ja».

VARMT: «Jakten på kjærligheten» er i gang for fullt, og det har begynt å oppstå flere romantiske øyeblikk for bøndene og frierne. Bonde Gudrun får selv erfare dette. Video: TV 2 Vis mer

Smeltet tv-seerne

Jakten-paret var å se på tv-skjermen i 2017 og de var blant parene som ikke var redde for å vise følelser på tv-skjermen. De to turtelduene overrasket blant annet serrne ved å slippe kameraene inn på soverommet da Ingvar var på besøk hjemme hos Trine.

Den gang røpet Ingvar overfor Se og Hør at paret var så avslappet at de lå og sov da kamerateamet kom på besøk.

- Vi visste at de skulle filme. Og vi gjorde det så enkelt at vi bare låste opp inngangsdøra for dem.

- De skulle komme i åtte, halv ni-tiden om morgenen, så vi tenkte at vi bare kunne bli liggende til de kom. Så vi låste opp for dem da vi våknet, før vi gikk og la oss igjen. Vi sovnet, så vi lå faktisk og sov da de kom inn, fortalte Ingvar, og la til:

- Det høres jo litt «dramatisk» ut at de filmet på soverommet, men det er jo ikke noen pornofilm vi lager, så det gikk helt greit.

ROMANTIKK: Ingvar Alstad delte seng med frier Trine. Der kunne hun avsløre at bonden blant annet pratet om potet i søvne. Vis mer

Trine var også klar på at det ikke ble for intimt å skulle dele bilder fra soverommet med tv-seerne, selv om hun innrømmet at det også var en litt merkelig følelse.

- Det er jo klart det er merkelig å ta med seg tv-seerne inn på soverommet. Samtidig var det såpass langt ut i filmingen at vi hadde blitt veldig trygge og godt kjent med de bak kameraene. Det sier jo litt om forholdet mellom to personer når de deler seng, så det gikk fint.

LES OGSÅ: Full forvirring om stjernens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer