Fant kjærligheten på jobben

Anne Lindmo glemmer aldri datoen hun traff sin Hasse for første gang: 29. oktober 1995.

Foto: Evy Andersen/NRK
Foto: Evy Andersen/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: – Jeg synes det er vanvittig hyggelig å bli nominert, sier Anne Lindmo (44) til Se og Hør, som er nominert til «Årets TV-navn» av Se og Hørs lesere for sitt talkshow «Lindmo» på NRK.

 Prestedatteren, som er født i Basel og oppvokst på Toten, var ingen racer på idretts­banen i barneårene.

GIFT: Anne Lindmo er gift med produsent Hasse Lindmo. De har to sønner sammen. Her er de på "Gullruten" i Bergen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum
GIFT: Anne Lindmo er gift med produsent Hasse Lindmo. De har to sønner sammen. Her er de på "Gullruten" i Bergen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

 – Jeg vant ikke en eneste pokal da jeg var liten, og jeg slutter aldri å drømme om det. Så det hadde vært veldig stas å vinne. Særlig hvis det er en svær pokal i premie, en sånn som er én meter høy og har krimskrams på top­pen og tung fot i alabast, sier Anne.

Trofètørken har ikke fulgt henne inn i arbeidslivet. For sine prestasjoner som programleder har hun vunnet Gullruten som «Årets programleder»  fire ganger siden 2006 – det er mer enn noen annen!

Karrieren startet i radio, nærmere bestemt P3. Det var også her hun fant ekte­mannen Hasse Lindmo, som nå jobber som TV-produsent.

– Han var programleder, og jeg la merke til ham. Han var så kjekk. Det kommer jeg aldri til å glemme. Jeg husker til og med datoen da jeg traff ham: 29. oktober 1995, sa Anne til Se og Hør, da radiokanalen feiret 20- årsjubileum i fjor.

[views:embed:node_embed:block:74935]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer