Fant kjærligheten med «Pan Am»-kollega

Christina Ricci er ikke lenger singel.

FANT KJÆRLIGHETEN PÅ JOBBEN: Christina Ricci kan takke rollen i «Pan Am» for at hun har funnet kjærligheten på nytt. Foto: TV3
FANT KJÆRLIGHETEN PÅ JOBBEN: Christina Ricci kan takke rollen i «Pan Am» for at hun har funnet kjærligheten på nytt. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Christina Ricci (31) gjør for tiden suksess i TV3-serien «Pan Am», men ifølge er Us Weekly har rollen som flyvertinne på 60-tallet gitt henne en uventet bonus.

Bladet hevder Ricci har funnet kjærligheten med James Heerdegen, som jobber bak kamera på TV-settet.

Tidligere denne uken ble paret observert på kjærlighetsferie i Puerto Rico, hvor de ifølge øyenvitner skal ha brukt mye tid på å sole seg utenfor sin leilighet.

- De slappet mye av på verandaen utenfor rommet sitt. Christina var også veldig aktiv, og svømte ofte, sier en kilde til Us Weekly.

Ricci har tidligere vært forlovet med skuespiller Owen Benjamin, men forholdet tok slutt i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Livredd for å ende opp som mamma Whitney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer