LYKKELIG: Tidligere «X Factor»-finalist Julie Tverrå Johnsen (til venstre) har i lang tid vært sammen med Kristian Sørum. Nå har også søsteren, Lisa, funnet kjærligheten. Foto: Anders Myhren/Seher.no
LYKKELIG: Tidligere «X Factor»-finalist Julie Tverrå Johnsen (til venstre) har i lang tid vært sammen med Kristian Sørum. Nå har også søsteren, Lisa, funnet kjærligheten. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Fant kjærligheten med filmprodusent

Tidligere «X Facto»r-deltager Lisa Tverrå Johnsen bekrefter nyheten.

Publisert
SEHER.NO: I 2009 var Mosjøen-søstrene Lisa Tverrå Johnsen (23) og Julie Tverrå Johnsen (27) å se i TV 2-programmet «X Factor», der de tok seg helt til finalen. Selv om musikken lever i beste velgående for de to, har det vært noe stille fra duoen etter at de ikke lenger var å se på TV-skjermen.

Julie har i lang tid vært sammen med Kristian Sørum. Sammen har de også ett barn. Søsteren Lisa derimot, har - hittil - ikke helt funnet noen å dele livet med.

Den tiden er over, kan Seher.no nå avsløre.

For forholdsvis kort tid siden ble nemlig Lisa og den profilerte norske skuespilleren og filmprodusenten Stig Frode Henriksen offisielt et par.

Etter hva Seher.no kjenner til ble de to kjent gjennom felles venner for om lag ett år siden. I påsken var «The Johnsen Sisters»-vokalisten også i Alta på ferie hos sin nye kjærestes familie.

Stig Frode Henriksen er skuespiller, forfatter og filmprodusent, og har blant annet samarbeidet med regissør og manusforfatter Tommy Wirkola. Henriksen er kjent fra filmer som «Tomme Tønner» 1 og 2, «Kill Buljo» og «Død snø».

Lisa Tverrå Johnsen bekrefter nyheten til Seher.no, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det har vært heftige greier  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer