Fant kjærligheten i «Alt for Norge»

- Han kysset meg med munnen full av norsk melkesjokolade.

FANT LYKKEN: «Alt for Norge»-deltagerene Joshua Svare og Jessica Brustad har blitt kjærester etter at de kom tilbake til USA.  Foto: Privat
FANT LYKKEN: «Alt for Norge»-deltagerene Joshua Svare og Jessica Brustad har blitt kjærester etter at de kom tilbake til USA. Foto: Privat Vis mer

SEOGHØR.NO: TVNorge-serien «Alt for Norge har gjort stor suksess i flere år. Serien har også gitt flere deltagere muligheten til å finne kjærligheten. Jessica Brustad (30) fra sesong tre (2012) og Joshua Svare (33) sesong to (2011) er det nyeste paret.

- Etter innspillingen av Alt for Norge kontaktet jeg Josh for å høre hvordan livet ble etter serien. Vi mailet litt fram og tilbake, og hadde en hyggelig tone allerede da. Tenk at jeg skulle ende opp med en fra nettet, som jeg atpåtil hadde vært betatt av gjennom TV-skjermen?, sier Jessica og ler.

Som et eventyr

I fjor annonserte fra sesong to at de hadde forlovet seg.

STOLT AV SITT NORSKE OPPHAV: Både Jessica og Joshua har gode minner fra sitt opphold i Norge. Foto: PRIVAT
STOLT AV SITT NORSKE OPPHAV: Både Jessica og Joshua har gode minner fra sitt opphold i Norge. Foto: PRIVAT Vis mer

Da dro Jessica til Washington for å feire dem sammen med flere andre fra showet. Det var første gang hun møtte Joshua i virkeligheten.

- Vi tilbragte mye tid sammen den helgen. Det var noen av de beste dagene i livet mitt. Vi  hadde mange hyggelige samtaler og kysset foran peisen. Jeg tenkte - kan dette være noe mer? Det føltes som et norsk eventyr.

- Da jeg skulle dra hjem til San DIego, fulgte Josh meg ut for å si adjø. Jeg hadde akkurat tatt en bit norsk melkesjokolade, og han kysset meg med munnen full av sjokolade.

- Han lovet meg å komme på besøk, forteller den forelskede realitydeltageren.

Valentine-date

Joshua holdt avtalen, og fløy til San Diego på Valentines day like etterpå.

- Den tilhørigheten vi følte var dypere enn bare felleskapet på grunn av serien. Vi bestemte oss for å få det til å funke til tross for de mange hundre kilometerne mellom oss. Vi har skapt mange fine minner både i Seattle  hvor Josh bor og i San Diego der Jessica hører hjemme. Nå håper vi å reise sammen til Norge snart, sier paret.  

Får ikke skrytt nok av sin kjære

- Han er min følsomme kjempe. Min partner. Jeg har aldri møtt noen som ham. Han får meg til å bli en bedre versjon av meg selv.  Desto mer jeg lærer å kjenne ham, desto mer føler jeg meg som verdens heldigste jente. Jeg tror grunnen til at jeg var med på showet var så jeg kunne møte Josh, sier Jessica.

MØTTES PÅ FEST: Joshua og Jessica møttes på en fest for to andre tidligere «Alt for Norge»-deltagere. De fikk straks god kontakt. Foto: Privat
MØTTES PÅ FEST: Joshua og Jessica møttes på en fest for to andre tidligere «Alt for Norge»-deltagere. De fikk straks god kontakt. Foto: Privat Vis mer

Joshua er også svært fornøyd med kvinnen i sitt liv.

- Jessica er full av positiv energi som får alle til å smile. Det er aldri et kjedelig øyeblikk. Med all denne energien kommer det store mengder kjærlighet. Hun har et enormt hjerte, og er støttende og forståelsesfull. Hun er morsomt og balansert.

- Og med det smilet på det vakre ansiktet, kombinert med den flotte kroppen? Jeg er en veldig heldig gutt!

LES OGSÅ: Gjenforent i USA