«Ex on the Beach»:

Fant kjærligheten etter skandalerealityen

«Ex on the Beach»-Therese angrer smått på at hun meldte seg på.

HURRA: Therese Pedersen (t.h) anbefaler ingen å melde seg på «Ex on the Beach». Hun har likevel all grunn til å smile, for hun har nå funnet kjærligheten. Her poserer hun med Monica «Moccababe» Gaustad på premierefesten i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HURRA: Therese Pedersen (t.h) anbefaler ingen å melde seg på «Ex on the Beach». Hun har likevel all grunn til å smile, for hun har nå funnet kjærligheten. Her poserer hun med Monica «Moccababe» Gaustad på premierefesten i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skandalerealityen «Ex on the Beach» ble spilt inn i januar, og deltakerne har dermed gledet seg til å se det ferdige resultatet i omtrent et halvt år. Gjengens ligging, fyll og alle øvrige synder blir snart tilgjengeliggjort for hele Norge, noe de fleste gleder seg til.

Mens enkelte har planer om å bruke sin nye berømmelse til egen fordel, som ved sponsede avtaler på Instagram til eksempel, er det andre som ikke er like begeistret over det «nye» livet de har i vente.

Therese Pedersen, som altså var en av de første jentene som sjekket inn i villaen, forteller til Se og Hør at hun angrer smått på deltakelsen.

Vil du holde deg oppdatert på «Ex on the Beach»? Meld deg inn i gruppa her!

FØRSTE KVELD: «Ex on the beach» er i gang for fullt, og allerede første kvelden blir det action på to av deltakerne. Video: Kine Falch/Rød Løper Vis mer

- Angrer ikke

- Ikke fordi jeg ikke står for alt jeg gjorde og hadde det fint, men jeg vet ikke … Jeg synes ingen burde søke på det her, det ble ikke helt som jeg hadde trodd, fortalte hun på programmets premierefest - som ble avholdt den 20. august.

Samtidig understreker hun at hun ikke angrer, men at hun tvilsomt hadde meldt seg på igjen.

DRAMA: Det blir drama i tirsdagens episode av «Ex on the beach» når brødrene Pierre Louis og Daniel Louis sjekker inn i villaen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Jeg angrer ikke i det hele tatt, men det er intenst og kaotisk. Jeg sier som noen sa i fjor, at man ikke bør melde seg på i det hele tatt. Det er en påkjenning.

Pedersen har fortsatt god kontakt med flere av de andre deltakerne. De ankom festen sammen, i en hvit limousin. Flere delte bilder og snutter fra bilen, der temperaturen var høy og klining skjedde over en lav sko.

Fant kjærligheten

Hun holdt seg derimot unna leppene til de andre guttene i bilen. Det har seg nemlig slik at hun har klart å finne kjærligheten på egen hånd, helt uten hjelp fra produksjonen.

- Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste, og er kjempefornøyd med det. Vi kjente hverandre fra gammelt av. Jeg er kjempeforelska. Vi har kjent hverandre en god stund, men det er først de siste månedene at vi har blitt sammen. Og nå er jeg en skikkelig kjærestejente, forteller Pedersen om kjæresten Sivert.

- Det ble ingen langvarig flørt på Mauritius for deg, med andre ord?

- Nei, det ble dessverre ikke sånn. Jeg vil oppsummere oppholdet som kaotisk, og det var ikke så lett å fokusere på å holde noen flørt gående, forteller hun.

NOE NYTT: Therese Pedersen ville ha et avbrekk fra jobbhverdagen, og satte kursen mot Afrika.Hun kom tomhendt hjem. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
NOE NYTT: Therese Pedersen ville ha et avbrekk fra jobbhverdagen, og satte kursen mot Afrika.Hun kom tomhendt hjem. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

Da Se og Hør møtte Pedersen i januar, begrunnet hun oppholdet med at hun ønsket å ha en ferie. Hun hadde jobbet uten stopp siden 2015, og ville derfor reise bort.

- Jeg har ikke tenkt til å ha sex på tv. Det er jo som en partytur, men nei, jeg skal klare å holde meg. Jeg elsker å være singel, og kommer nok ikke herfra med noe kjæreste, sa hun.

RYKTER: Siv Meyer er en av deltakerne i årets «Ex on the beach», og med sirkuset følger rykter. Video: Dplay. Vis mer

Liten flørt

Av fjorårets deltakere sammenliknet hun seg med Sandra Clausen, som «var snill, gjorde som hun ville, men at det ikke vart no' dårlig stæmning, sjø». Hun regner med at det blir udramatisk om det dukker opp ekser hun kunne vært foruten.

- Det er enkelte ekser jeg ikke vil møte, men jeg er ikke redd for at noen skal komme. Det blir vel god stemning uansett. Jeg har faktisk skrevet ned alle eksene mine og levert det til Discovery, og det er et par gutter der som jeg tror kan ha meldt seg på … Nei, uff, vi får se, sa hun.

Se og Hør kan ikke avsløre om noen av forventningene blir innfridd, eller hva som kommer til å skje i villaen fremover. Fansen må derfor vente med å se om det blir noe flørt på Pedersen i det hele tatt, eller hvordan hun takler oppholdet.

Allerede i første episode får hun en god tone med Henrik Grønvik, som knar på trønderens pupper i bassenget.

Hva framtiden bringer, som altså tilhører fortiden, får tiden vise.

LES OGSÅ: «Ex on the Beach»-Rikke avslører kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer