Fredric Brunberg:

Fant kjærligheten etter «Skal vi danse»

Ble sammen med bestevenninnen til dansepartneren.

FIKK SEG KJÆRESTE: Proffdanser Fredric Brunberg, som danset med Martine Lunde i høstens «Skal vi danse», er blitt kjæreste med en av hennes beste venninner. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
FIKK SEG KJÆRESTE: Proffdanser Fredric Brunberg, som danset med Martine Lunde i høstens «Skal vi danse», er blitt kjæreste med en av hennes beste venninner. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske proffdanseren Fredric Brunberg (32) har i flere sesonger av «Skal vi danse» på TV 2 imponert med en rekke kjendiser. I forrige sesong kom han på en tredjeplass med «Bloggerne»-profil og «Farmen Kjendis»-aktuelle Martine Lunde (23).

Nå viser det seg at lykken også smiler privat for proffdanseren.

TV 2 skriver at han har fått seg kjæreste - og det er ingen ringere enn en av Lundes beste venninner.

BLE VENNER: Martine og dansepartner Fredric ble gode venner under «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
BLE VENNER: Martine og dansepartner Fredric ble gode venner under «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

Kjæresten danset i «Skal vi danse»

Brunberg og Lunde ble svært gode venner i løpet av tiden på parketten, og ble også introdusert for hverandres venner. En av dem som skal ha kommet ekstra godt overens med proffdanseren, er Raija Alice Nordseth, som blant annet danset i et av numrene i «Skal vi danse», skriver TV 2.

- Jeg møtte Fredric ganske tidlig da de begynte å trene. Da var det kun en vennskapelig tone. Det var ikke før etter «Skal vi danse» at det skjedde noe, sier Nordseth til nettstedet.

PÅ TV: Raija fikk også prøve seg på parketten i høst, da Martine Lunde hadde med seg tre venninner i et av dansenumrene. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
PÅ TV: Raija fikk også prøve seg på parketten i høst, da Martine Lunde hadde med seg tre venninner i et av dansenumrene. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

På spørsmål om hva Martine Lunde synes om forholdet, svarer Nordseth at hun tror bloggeren både synes det er morsomt og at hun virker veldig glad. Martine Lunde er på sin side i et forhold med Aleksander Sæterstøl (22), som hun møtte da begge deltok i «Paradise Hotel» i 2017.

Fredric Brunberg er en aktiv danser som har nok å henge fingrene i. Det er noe kjæresten også må finne seg i nå, og det blir trolig litt pendling mellom Norge og Sverige.

AVKREFTER SJALUSI: Lørdag kveld var det hett på dansegulvet for både Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Likevel avkrefter de begge at de føler på sjalusi overfor hverandre. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Kine Falch Vis mer

Hektisk hverdag

Da Se og Hør snakket med Brunberg i høst kunne han fortelle at i tillegg til å være profesjonell danser, er han også utdannet skuespiller i London, hvor han tilbrakte hele seks år.

- Utenom «Skal vi danse» jobber jeg som skuespiller og går aktivt på casting til roller i film, TV og teater både i Sverige, Norge og internasjonalt, fortalte han.

Svensken innrømmet også at dans likevel er en stor del av livet hans, og at han i tillegg er frilans-danser.

- Bare noen dager etter at «Skal vi danse» er ferdig nå i høst står jeg på scenen på Intiman i Stockholm der jeg har en rolle i forestillingen «Dansa samba med mig», sa han og fortsatte:

- På fritiden sysselsetter jeg meg ved å være kreativ på andre måter. Jeg elsker å male og har hatt utstilling i både Sverige og London. Akkurat nå skriver jeg også på mitt første filmmanus.

AVSLØRING: Jan Gunnar Solli innrømmer at han egentlig ville se Mona Grudt og dansepartneren kline under kveldens opptreden. Reporter: Vilde Holta Røssland Video: Helén Skogstad Vis mer

LES OGSÅ: Derfor dukket hun opp med stokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer