FØR OG ETTER: TV-stjernen Patti Stanger har de siste årene forandret utseende ved hjelp av plastisk kirurgi. Bildet til venstre er fra 2009, og bildet til høyre er tatt i fjor sommer etter to brystløft, øyeoperasjon og Botox.  Foto: FameFlynet/All Over Press
FØR OG ETTER: TV-stjernen Patti Stanger har de siste årene forandret utseende ved hjelp av plastisk kirurgi. Bildet til venstre er fra 2009, og bildet til høyre er tatt i fjor sommer etter to brystløft, øyeoperasjon og Botox. Foto: FameFlynet/All Over PressVis mer

Fant kjærligheten etter operasjon-maraton

TV-kjendis Patti Stanger følte seg endelig attraktiv etter øyeoperasjon, botox og to brystoperasjoner.

SEOGHØR.NO: På TV råder hun kvinner og menn om hvordan de skal lande sin drømmepartner og selv er programleder og «Millioner søker kjæreste»-stjernen Patti Stanger (51) svært forelsket.

Kjæresten David Krause (42) møtte hun på nettet etter å ha fått økt selvtillit etter mange plastiske operasjoner.

Først startet 51-åringen, som for tiden er å se på TVNOrge fem dager i uka,  med å forbedre brystene.

- For fem år siden reduserte jeg brystene og fikk dem løftet. Nylig gjorde jeg det på nytt og jeg føler meg tynn og ung igjen! har hun fortalt til magasinet Life & Style.

Slanket seg og tok Botox

TV-profilen har også innrømmet at hun i 2011 gikk til kirurgen for å ta en ansiktsløftning.

- Han ville ikke gjøre det, men foreslo å rette på mine hengende øyelokk i stedet, sa Patti da hun gjestet «Watch What Happens Live».

Se Patti snakke om den siste sesongen av «Millioner søker kjæreste» i videoen under.

I tillegg til bryst- og øyeoperasjon har hun strammet opp huden i ansiktet med Botox og slanket vekk ni kilo.

- Jeg følte meg så pen at jeg kunne gå på stevnemøter og konkurrere med unge jenter, sier hun til Life & Style.

Hevder alle i TV-bransjen lar seg operere

Da hun møtte den ni år ynge finansmannen David på en nettside lot han seg «lure» av TV-profilens operasjoner og trodde at Patti var langt yngre enn sine 51 år.

- Han trodde jeg var yngre enn jeg er! Men han brydde seg heller ikke da han fikk vite min virkelige alder, sier Patti som i dag har vært sammen med David i snart to år.

KIRSTEN GIFTEKNIV: I programmet «Millionaire Matchmaker» prøver Patti å finne attraktive kjærester til utvalgte millionærer som ikke har tid til å finne en kjæreste på egenhånd.
KIRSTEN GIFTEKNIV: I programmet «Millionaire Matchmaker» prøver Patti å finne attraktive kjærester til utvalgte millionærer som ikke har tid til å finne en kjæreste på egenhånd. Vis mer

Stanger er overraskende frittalende om sine skjønnhetsinngrep og hevder nesten alle i TV-bransjen har lagt seg under kniven.

- Vi operer oss alle sammen. Slik er denne bransjen og HD-TV fremmer alle ansiktstrekk. Jeg er stolt av det. Alle gjør det, men ingen snakker om det.

«Millionær søker kjæreste» går på TvNorge mandag til fredag kl. 10.05

LES OGSÅ: - Plastiske kirurger står i kø for å operere meg