Love Island:

Fant kjærligheten etter «Love Island»

Romantikken blomstrer for Ellinor Selsø Håkonsen.

FORELSKET: Ellinor Selsø Håkonsen har funnet kjærligheten på ny, denne gang med en gammel kjenning. Foto: Privat
FORELSKET: Ellinor Selsø Håkonsen har funnet kjærligheten på ny, denne gang med en gammel kjenning. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Realityprogrammet «Love Island» er i disse dager tilbake på tv, og er godt kjent i flere land. Serien er en stor seersuksess i Storbritannia, Australia, Sverige, USA og Tyskland - og i år sendes den på TV 2 og TV 2 Sumo her til lands.

En norsk versjon av programmet kom for første gang til Norge for halvannet siden, og det så lenge ut til at flere deltakere ville stå igjen som par. Ellinor Selsø Håkonsen (26) var en av deltakerne som var med i første sesong av kjærlighetsprogrammet, hvor hun fant tonen med Cristian Borge Olsen (28).

De kom helt til finalen sammen, men måtte se seg slått i finalen av Andrea Sveinsdottir (25) og Morten Dahlhaug (27). Mens sistnevnte par fremdeles er sammen, gikk Ellinor og Cristian hver til sitt et par måneder etter at programmet var ferdig.

Ny kjæreste

Nå ser det derimot ut til at kjærligheten blomstrer for Ellinor på ny, over ett år etter at hun deltok i realityserien.

På Instagram har hun nemlig publisert flere bilder sammen med en mystisk mann, og nå kan hun bekrefte overfor Se og Hør at hun har fått seg kjæreste.

- Jeg har kjent ham siden ungdomsskolen, men vi har i senere tid truffet hverandre, siden vi bor i samme by, forteller Ellinor, som ikke ønsker å røpe kjærestens navn.

- Vi har blant annet møtt hverandre flere ganger på utesteder i byen, legger hun til.

View this post on Instagram

Starte 2020 ganske bra🌴

A post shared by ELLINOR SELSØ HÅKONSEN (@ellinorhaakonsen) on

Hun forteller videre at de to har felles venner, og at forholdet utviklet seg mellom dem etter en kveld på byen. Paret har nå vært sammen siden februar i fjor, men ifølge Ellinor er de ikke klare for å ta forholdet videre og bli samboere - helt ennå.

- Ingen grunn til å snakke sammen

Som tidliger nevnt ble 26-åringen kjent for det norske folk da hun deltok i realityprogrammet i 2018, og i ettertid fortalte hun til Se og Hør at det var avstanden mellom henne og Cristian som gjorde at de valgte å gå hver til sitt.

Bruddet bekreftet hun først på sin Instagram-profil.

- Hei, alle sammen! Siden forholdet vårt har vært såpass offentlig, føler jeg det trenger en egen post her. Det er dessverre slutt mellom meg og Cristian, skrev hun den gang i sosiale medier.

I dag kan Ellinor fortelle at hun og Christian ikke har kontakt lenger, men at de fortsatt har en god tone.

- Det var ingen dårlig avskjed og vi har en god tone i dag, men vi har ikke noe grunn til å snakke sammen, forteller hun til Se og Hør.

Nytt familiemedlem

Selv om det ikke gikk helt som planlagt for Ellinor og Cristian, har det bare gått oppover for vinnerne av forrige sesong - altså Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug.

I april i fjor kunne paret annonsere at de hadde kjøpt sin første leilighet sammen i Kristiansand. Den gangen sa Andrea til Se og Hør at det skulle bli deilig å starte hverdagen, og ikke bare leve i en koffert.

I ettertid har paret også fått seg en hund sammen, noe de selv avslørte på Instagram før jul.

«Hils på flokkens nye familiemedlem! Trulte! », skrev Morten i et Instagram innlegg.

View this post on Instagram

Hils på flokkens nye medlem! ❤️ Trulte! 🐶

A post shared by Morten Dalhaug (@mortendalhaug) on

LES OGSÅ: Britisk «Love Island»-skandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer