FIKK KJÆRESTE: Reidun Lassegård gikk ikke videre i "Jakten på kjærligheten". Men 36-åringen har likevel funnet kjærligheten. Foto: Beate Larsen, TV 2
FIKK KJÆRESTE: Reidun Lassegård gikk ikke videre i "Jakten på kjærligheten". Men 36-åringen har likevel funnet kjærligheten. Foto: Beate Larsen, TV 2Vis mer

Fant kjærligheten etter «Jakten»

- Jeg tror det er noe som vil vare lenge, sier Reidun Lassegård fra «Jakten på kjærligheten».

SEHER.NO: I tirsdagens sesongpremiere av «Jakten på kjærligheten» ble det klart at Ola Sylte, Guro Huseby, Silje Stensland og Ragnhild Strømmen Strand er de fire bøndene som seerne får følge utover høsten.

For Reidun Lassegård (36) ble det derimot en brå slutt i det populære programmet. Men den blide Uvdal-kvinnen depper ikke av den grunn.

LES OGSÅ: Her er årets TV-bønder

Se bildene av årets TV-bønder nederst i saken!

- Har kjent ham hele livet
Det tok nemlig ikke lang tid før Reidun traff den hun ser på som sin store kjærlighet i livet. Men 36-åringens nye flamme var ikke en del av brevbunken fra «Jakten på kjærligheten», avslører hun.

- Det stemmer at jeg har funnet kjærligheten, men han var ikke en av dem som sendte brev, nei. Det som i hvert fall er sikkert, er at jeg tror dette er noe som kommer til å vare lenge, sier en litt hemmelighetsfull Reidun, som ikke vil røpe navnet på sin nye kjæreste, til Seher.no.

Og:

- Det var en henvendelse jeg fikk tidligere i sommer, men jeg har prøvd å holde meg i skinnet - for å følge TV 2s spilleregler. Ettersom jeg ikke gikk videre i programmet, kunne jeg heldigvis slippe meg litt løs, sier hun.

- Hva kan du si om din nye, store kjærlighet?

- Det er en mann jeg har kjent hele livet, faktisk. Men det er først i det siste at han har vist interesse. Akkurat nå bruker vi tiden på å bli enda bedre kjent, forteller «Jakten på kjærligheten»-deltageren.

Den siste tiden har paret blant annet vært på flere hytteturer sammen.

Frier fikk nei
I tirsdagens «bonderomantikk» fikk Reidun Lassegård tildelt syv frierbrev av programleder Katrine Moholt. Det holdt som kjent ikke til å gå videre i programmet, men Reidun tok likevel telefonen fatt - og ringte en av frierne mens hun ble filmet av TV 2.

Reidun og frieren så ut til virkelig å finne tonen. Men noe mer enn det ble det altså ikke, ifølge henne selv.

- Det skjedde ikke så mye mer mellom oss, nei. Vi snakket sammen noen ganger på telefonen og hadde egentlig planer om å treffes, men det ble liksom aldri til at vi fikk gjort det. Dessuten utviklet det seg jo på andre fronter, gliser 36-åringen.

Den ikke-navngitte frieren skal ikke ha blitt spesielt lei seg over at kontakten aldri utviklet seg til kjærlighet.

- Jeg tror han skjønte situasjonen, forteller hun.

Ville ikke være på TV
Lassegård fikk altså syv frierbrev tildelt av Katrine Moholt. Men den blide jenta har totalt sett fått tilsendt flere enn det, for å si det mildt.

- Jeg har mottatt mellom 20 og 25 brev i tillegg til de syv jeg fikk av Katrine. Først og fremst av friere som ikke hadde spesielt lyst til å komme på TV, forteller hun.

- Var du skuffet over ikke å være blant de fire bøndene som ikke gikk videre?

- Ikke i det hele tatt. Selv følte jeg at jeg ikke passet på TV-skjermen, jeg syntes ikke det var gøy i det hele tatt. Så for meg var det egentlig en lettelse da jeg fikk nei. Det er en veldig krevende prosess, som tar veldig lang tid - og som gjør en utslitt, forklarer Reidun, før hun utdyper:

- Presentasjonen var i mai, mens man fikk brevene i august. Det er lang tid, og noen tøffe måneder. Nå var det én som trakk seg fra programmet, som faktisk forstår inderlig godt. Dessuten er det tøft å måtte gi avslag til såpass mange.

Eks-TV-bonden legger ikke skjul på at hun hadde tenkt seg nøye om dersom det hadde vært slik at hun hadde gått videre i årets bonderomantikk.

- Det er knalltøft, man må tross alt utlevere kjærlighetslivet sitt på TV. Det kan hende at jeg hadde trukket meg hvis jeg hadde vært én av de fire, ja, sier hun til Seher.no.

Har du et tips om «Jakten på kjærligheten»-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Telefonstorm mot TV-bonde

Se bildene av årets TV-bønder her: 

BONDE 1: Guro Huseby. Foto: Beate Larsen, TV 2
BONDE 2: Silje Stensland. Foto: TV 2
BONDE 3: Ragnhild Strømmen Strand. Foto: Beate Larsen, TV 2
BONDE 4: Ola Sylte. Foto: TV 2