JAKTET MENN: Guro Huseby hadde nok å velge mellom under fjorårets "Jakten på kjærligheten". Til slutt valgte hun Svein Are. Foto: TV2
JAKTET MENN: Guro Huseby hadde nok å velge mellom under fjorårets "Jakten på kjærligheten". Til slutt valgte hun Svein Are. Foto: TV2Vis mer

Fant kjærligheten etter Jakten-bruddet

- Jeg er utrolig heldig og har funnet meg en fantastisk jente, forteller Svein Are Trollsås.

SEHER.NO: Svein Are Trollsås (31) og Guro Huseby (28) ble kjærester under TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten", men i april kom nyheten om at paret hadde gått fra hverandre.

Kort tid etterpå kunne Svein Are fortelle til Her og Nå at han angret på bruddet og at han ønsket å gjenforenes med henne. Nå har han derimot funnet seg en ny kjæreste, skriver det samme bladet.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her!

- Jeg har vært utrolig heldig og har funnet meg en fantastisk jente. Vi møttes gjennom noen felles venner i sommer, og jeg er veldig takknemlig for at jeg møtte akkurat henne. Jeg har det veldig bra om dagen, sier 31-åringen.

For to måneder siden la ikke Svein Are skjul på at han fortsatt hadde et lite håp om en fremtid med Guro Huseby.

- Det brenner skikkelig i hjertet mitt når jeg tenker på henne. Jeg har lyst til å ringe henne hele tiden og bare være sammen med henne. Jeg sliter veldig med kjærlighetssorg, fordi jeg er forelsket i en som ikke vil ha meg, sa han til Her og Nå den gang. 

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ:
- Bruddet var udramatisk