«Hjem til jul»:

Fant kjærligheten etter innspillingen

I Netflix-serien spiller Ida Elise Broch rollen som single Johanne, men i virkeligheten er situasjonen en helt annen.

SLIK MØTTE HUN KJÆRESTEN: Ida Elise Broch, som snart er aktuell i sesong to av «Hjem til jul», forteller at hun møtte sin nåværende kjæreste dagen etter «Hjem til jul»-innspillingen. Video: «Lindmo», NRK Vis mer
Publisert

De fleste fikk nok med seg Norges første Netflix-serie «Hjem til jul» i fjor. Serien ble raskt en suksess, og det tok ikke lang tid før den ble en snakkis blant befolkningen.

Nå er den andre sesongen rett rundt hjørnet, og det er nok flere som gleder seg til et gjensyn med skuespiller Ida Elise Broch (33).

Hun har hovedrollen i serien. og spiller den ivrige og arbeidsomme sykepleieren Johanne - som jobber hardt for å skaffe seg en kjæreste.

TRAILER: 18. desember er «Hjem til jul» tilbake med sesong to på Netflix. Video: Netflix Vis mer

Møttes på 17. mai

I virkeligheten er situasjonen en helt annen. Fredag gjester hun nemlig «Lindmo», der kan hun avsløre at hun i motsetning med karakteren i serien faktisk har en kjæreste. Han heter Kim Andresen.

Det var NRK som først omtalte saken.

- Jeg har vært veldig lite singel i mitt liv. Jeg er en kjæresteperson, men jeg var singel da jeg spilte inn «Hjem til jul». Siste innspillingsdag var 16. mai, forklarer hun til programleder Anne Lindmo (50).

KJÆRESTEPERSON: Ida Elise Broch forteller at hun har vært lite singel i livet sitt, men påpeker at hun var singel da hun spilte inn sesong to. Foto: Terje Bendiksby / NTB
KJÆRESTEPERSON: Ida Elise Broch forteller at hun har vært lite singel i livet sitt, men påpeker at hun var singel da hun spilte inn sesong to. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer

Videre forteller Broch om deres første møte på selveste nasjonaldagen. Da fikk hun nemlig øye på Kim som sto i finstasen, og Broch klarte rett og slett ikke motstå ham.

- Alle var i finstasen, og så ser jeg Kim i finstasen. Jeg synes han er så digg, så jeg så mot ham - nesten med leppene først og skulle til å kysse han. Jeg er egentlig ikke sånn vulgær, ler hun, før hun legger til:

- Jeg var glad, det var 17. mai og jeg synes han var kjekk. Og jeg ville kysse ham, og etter det har vi møttes hver dag. Nå er det oss to og en hund som heter Toni.

ENDELIG: Snart er ventetiden over, for «Hjem til jul 2» har premiere 18. desember. Video: Rød Løper Vis mer

Brochs opptreden på «Lindmo» kommer bare kort tid etter at Se og Hør tok en prat med skuespilleren om den kommende sesongen.

Da kunne hun røpe hvordan det var å spille inn en scene hvor hun skulle puste seg til en orgasme.

- Jeg ble litt svimmel, for hvis man får for mye oksygen inni seg så blir man jo litt ør, sa hun.

SNART TILBAKE: Johanne (Ida Elise Broch) returnerer til skjermen neste uke. Foto: Netflix
SNART TILBAKE: Johanne (Ida Elise Broch) returnerer til skjermen neste uke. Foto: Netflix Vis mer

Broch kunne også avsløre at hun er nokså lik karakteren hun spiller i serien i virkeligheten - utenom én ting.

- Jeg er hakket litt mer sassy i virkeligheten, men ellers er vi ganske like.

Nytt ansikt

Som nevnt er sesong to rett rundt hjørnet, og har premiere allerede neste uke. Da får man et gledelig gjensyn med kjente fjes, men det dukker også opp noen nye. Blant annet artist Dagny Norvoll Sandvik (30) som har fått tildelt rollen som sykepleieren Lisa.

For dem som husker godt, sluttet den første sesongen med at hovedpersonen Johanne, spilt av Broch, åpnet ytterdøren med et påfølgende overrasket ansiktsuttrykk.

SYKEPLEIERE: Ida Elise Broch og Dagny Norvoll Sandvik som henholdsvis Johanne og Lisa. Foto: Netflix
SYKEPLEIERE: Ida Elise Broch og Dagny Norvoll Sandvik som henholdsvis Johanne og Lisa. Foto: Netflix Vis mer

Hvem det var som ringte på, har hengt i luften siden.

Regissør Per-Olav Sørensen har tidligere beroliget seerne at vi får vite hvem som faktisk står bak døren.

- Vi får vite hva som skjer i tiden mellom julen 2019 og 2020, men første episode har en tvist som setter premisset for resten av sesongen, og det kan jeg ikke røpe ennå, har Sørensen tidligere uttalt til Dagbladet.

NY KARRIERE: Linn, kjent fra «Ex on the Beach», har blitt undertøysmodell på Instagram. Slik reagerer kjæresten Øystein på den nye karrieren. Vis mer

Ble satt på pause

Innspillingen ble satt på pause da coronapandemien traff med full styrke i mars, men likevel klarte de å få klar den etterlengtede oppfølgeren.

- Heldigvis ble vi ferdige med alle snøscenene før landet stengte. Så ventet vi så lenge som mulig med å gå i gang igjen, og startet interiøropptakene 20. juli under strengt smittevern. Heldigvis fullførte vi uten ett eneste covid-19-tilfelle, fortalte Sørensen til Dagbladet.

Han innrømmet at de likevel måtte gjøre noen justeringer for å komme i mål under de krevende coronaforholdene.

- Vi endret ikke manus, men vi gjorde noen endringer med lokasjoner, og valg av objektiver til kameraer. Dette er tekniske avgjørelser for å få lokaler til å se fulle ut, når vi hadde tilgang til færre statister, la han til.

NY NETFLIX-SUKSESS: Den nye svenske Netflix-serien «Love & Anarchy» tar for seg forbudt kjærlighet på kontoret. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Slik lurte de alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer