Fant kjærligheten etter bruddet

Landslagskeeper i håndball Katrine Lunde Haraldsen er nyseparert og nyforelsket.

Landslagsstjerne i håndball Katrine Lunde Haraldsen kan endelig smile etter en tung periode. Foto: SCANPIX
Landslagsstjerne i håndball Katrine Lunde Haraldsen kan endelig smile etter en tung periode. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før helgen kunne Se og Hør presentere nyheten om at den norske landslagskeeperen i håndball, Katrine Lunde Haraldsen (32), er separert. Hun var sammen med ektemannen, tidligere fotballspiller, Tom Reidar Haraldsen (32) i 14 år og i 2007 giftet de seg. Katrine bor i Györ i Ungarn hvor hun er proffspiller.

Etter det Se og Hør vet, har hun funnet tonen med en ny fotballspiller, serberen Nikola Trajković (31). I likhet med Katrine spiller han for den ungarske klubben Györ. Han har også to landskamper for herrelandslaget til Serbia og Montenegro, før de ble to selvstendige stater i 2006.

– Jeg har sett dem sammen etter OL og det er tydelig at de har funnet tonen sammen, sier en kilde i fotballgruppen til Se og Hør.


SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Flere personer Se og Hør har vært i kontakt med i Györ, både på fotball- og håndballsiden, forteller også at Katrine og Nikola møtes ofte, og at de har funnet tonen.

Katrine har i flere år vært en av Norges aller ypperste håndballkeepere og ble kåret til beste målvakt i EM i 2008 og 2010 og i OL 2008. I 2009 ble hun også kåret til årets kvinnelige utøver.

Se og Hør har vært i kontakt med nyforelskede Katrine. Hun er også blitt gjort kjent med innholdet i artikkelen. I en sms opplyser håndballstjernen at hun ikke ønsker å kommentere privatlivet sitt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Pappa hadde tre jobber for å få det til å gå rundt 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer