Mama June fra «Here comes Honey Boo Boo»:

Fant kjærligheten etter at hun gikk ned 130 kilo

- Jeg har aldri vært i stand til å nyte noens selskap i så stor grad som jeg gjør med ham.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I et eksklusivt intervju med magasinet People avslører den mye omtalte realitystjerna June Shannon (38), bedre kjent som Mama June, at hun har funnet lykken på ny.

Etter det som har vært en romantisk trøblete fortid for 38-åringen, har Shannon nå møtt en hun omtaler som «sin viktigste støttespiller og beste venn».

- Vi er sammen 24 timer i døgnet. Det er egentlig litt sært, for vi trenger ikke å finne på noe spesielt. Vi kan bare slappe av sammen hjemme, eller slappe av sammen med barna, eller gå på butikken, sier hun til magasinet, og fortsetter:

- Jeg har aldri vært i stand til å nyte noens selskap i så stor grad som jeg gjør med ham.

Opplevde hets

Nyheten om forholdet kommer altså kort tid etter at realitystjerna gjorde en helomvending hva angår kropp og livsstil.

Hun ble for alvor kjent i TLC-programmet «Here Comes Honey Boo Boo», ​der man fulgte den litt spesielle Thompson/Shannon-familien, og fikk et innblikk i alt fra skjønnhetskonkurranser for barn til et problematisk ekteskap.

MOR OG DATTER: June Shannon og Alana Thompson, sistnevnte bedre kjent som Honey Boo Boo, ble først kjent i TLC-serien «Toddlers & Tiaras». Seinere var hun å se i serien «Here Comes Honey Boo Boo», hvor man kunne følge hele familien. Foto: NTB scanpix
MOR OG DATTER: June Shannon og Alana Thompson, sistnevnte bedre kjent som Honey Boo Boo, ble først kjent i TLC-serien «Toddlers & Tiaras». Seinere var hun å se i serien «Here Comes Honey Boo Boo», hvor man kunne følge hele familien. Foto: NTB scanpix Vis mer

Som en av seriens mest sentrale figurer, fikk Mama June også oppleve baksiden av medaljen.

Hun ble hetset i sosiale medier på grunn av sin vekt og væremåte, men til tross for dette fortsatte hun å vise fram sitt «ekte jeg» for millioner av amerikanere.

- Bryr seg ikke om at jeg er berømt

38-åringen veide på et tidspunkt over 200 kilo, men i 2015 gjennomgikk hun en slankeoperasjon, hvor målet hennes var å gå ned 130 kilo. Hun har totalt gått ned 136 kilo.

Transformasjonen ble seinere vist i programmet «Mama June: From Not To Hot», der kanalen WE tv kalte det «den mest drastiske endringen i reality-tvens historie».

GJORDE SOM PAMELA: I mai i fjor stilte Mama June opp på tydelig retusjerte bilder i en «Baywatch»-inspirert fotosesjon. Foto: NTB Scanpix
GJORDE SOM PAMELA: I mai i fjor stilte Mama June opp på tydelig retusjerte bilder i en «Baywatch»-inspirert fotosesjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People er det også i ovennevnte tv-program man først får vite hvem hennes nye romanse er. Selv om 38-åringen ikke ønsker å røpe navnet på sin utkårede riktig ennå, kan hun avsløre at de vokste opp ikke langt fra hverandre.

- Han visste ikke hvem Mama June var, da jeg først møtte ham. (...) Det er en av grunnene til at jeg er så fornøyd, tror jeg. Vi vokste opp i samme by, men kjente ikke hverandre. Han bryr seg ikke om jeg er berømt eller ikke.

- Hevn på eksmannen

I «Mama June: From Not To Hot» har realitystjerna tidligere forklart hvorfor hun ønsket å gjennomgå en forandring. Da listet hun blant annet opp eksmannen som en av årsakene.

Paret gikk fra hverandre i 2014, og kort tid etter fant Sugar Bear, som han populært kalles, lykken med en annen kvinne ved navn Jennifer Lamb, ifølge ET Online.

- I begynnelsen handlet det om hevn mot Sugar Bear - at jeg ville gjøre ham sjalu. Men nå handler det ikke om det lenger. De mange operasjonene har hatt sin pris, ikke bare fysisk, men også emosjonelt, forklarte Shannon i tv-programmet sitt i fjor.

AV OG PÅ: Mike Thompson, alias Sugar Bear, og June Shannon, alias Mama June, har vært av og på flere ganger gjennom seriens løp. Nå har begge funnet kjærligheten på hver sin kant. Foto: NTB scanpix
AV OG PÅ: Mike Thompson, alias Sugar Bear, og June Shannon, alias Mama June, har vært av og på flere ganger gjennom seriens løp. Nå har begge funnet kjærligheten på hver sin kant. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ikke for andre

Shannon har tidligere erkjent at hun lenge kjente på et press fra offentligheten om å slanke seg.

- Men hvis jeg skal gjennom enda en operasjon, må jeg gjøre det for meg selv, ikke for alle andre, påpeker hun.

Hun angrer imidlertid ikke på valget.

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden, har hun tidligere uttalt i programmet.

Sammen med Mike Thompson har Mama June dattera Alana Thompson (12), også kjent som «Honey Boo Boo».

KJÆLEDEGGE: Honey Boo Boo er amerikanernes nye kjæledegge. Hun har sikret seg en solid fanskare, som også inkluderer en rekke kjendiser. Vis mer Vis mer

Programmet tatt av kanalen

Fra før har 38-åringen de tre døtrene Anna Shannon (23), Jessica Shannon ​(20) og Lauryn Shannon (17) fra tidligere forhold.

Barna - som hele tiden har vært involvert i tv-profilens tøffe prosess underveis - har gjentatte ganger gitt uttrykk for at de støtter sin mor i forvandlingen.

Familien ble verdenskjent etter at de medvirket i TLC-programmet «Here Comes Honey Boo Boo». I 2014 valgte kanalen imidlertid å ta suksesserien av lufta med umiddelbar virkning.

TLC gikk selv ut med en offentlig uttalelse der kanalen forklarte at de ikke ville​ assosieres med «Mama June», etter at hun angivelig skal ha innledet et forhold til en mann som skal være dømt for å ha misbrukt et barn.

June Shannon har i ettertid benektet å ha vært i et forhold med vedkommende.

- Dette er ikke sant, og jeg ville aldri satt barna mine i fare på denne måten, skrev hun på Facebook samme år.

LES OGSÅ: - Selvsagt stolte jeg ikke på dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer