Fant kjæresten på scenen

The Voice-Nicoline forelsket seg på jobb. Neste sommer gifter de seg!

HEIER PÅ FORLOVEDEN: The Voice-Nicoline Berg Kaasin og kjæresten Erik fant kjærligheten på scenen. Neste sommer gifter de seg. Foto: NTB scanpix
HEIER PÅ FORLOVEDEN: The Voice-Nicoline Berg Kaasin og kjæresten Erik fant kjærligheten på scenen. Neste sommer gifter de seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Etter uker med dueller og knockout er det klart for livesendinger med The Voice på TV 2. Blant de åtte første deltagerne som skal i ilden fredag kveld, står 26 år gamle Nicoline Berg Kaasin.

Hun har fulgt artistdrømmen helt siden hun gikk ut fra musikklinjen på videregående. Hun kom på annenplass i «Grease» på TVNorge i 2008, og har jobbet frilans siden.

– Drømmen er å leve av musikken. Jeg elsker å stå på scenen og kan ikke tenke meg å drive med noe annet, sier Nicoline til Se og Hør.

I 2013 koret hun for artist Margaret Berger (29) i Melodi Grand Prix. Nå er hun klar for å ta skrittet lengst frem på scenen – som selvstendig artist.

STOR OPPLEVELSE: Nicoline var en av tre korister da Margaret Berger deltok i Melodi Grand prix i 2013. Foto: NTB scanpix
STOR OPPLEVELSE: Nicoline var en av tre korister da Margaret Berger deltok i Melodi Grand prix i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kjærlighet ved første blikk

For fire år siden fant hun kjærligheten med musikalartisten Erik Arentz Ulleberg (30). De ble kjent da de jobbet med show på Kiel-fergen.

– Det var kjærlighet ved første blikk. Jeg falt for vesenet hennes, hun er snill tvers igjennom. Etter tre uker var vi kjærester, forteller Erik.

Et år på samme lugar på en båt var en god test for kjærligheten - som paret bestod med glans.På treårsdagen fridde Erik – og bryllupet skal stå neste sommer.

– Vi gleder oss til å gifte oss, men nå er det «The Voice» som er førsteprioritet. Det er helt fantastisk å se Nicoline på scenen. Hun skaper en helt unik stemning og har det lille ekstra, skryter forloveden.

SKAL I ILDEN: Nicoline er blant de åtte The Voice-deltagerne som står på scenen fredag kveld. Da er det vinn eller forsvinn. Foto: TV 2
SKAL I ILDEN: Nicoline er blant de åtte The Voice-deltagerne som står på scenen fredag kveld. Da er det vinn eller forsvinn. Foto: TV 2 Vis mer

Å livnære seg som artist og musiker i Norge er ikke bare enkelt. Det har Nicoline også fått erfare. Men hun nekter å legge musikken på hylla.

– Jeg har aldri vurdert å gi opp. Det er dette jeg lever for! «The Voice» er muligheten jeg har ventet på. Jeg håper jeg får være med i konkurransen lenge, stråler 26-åringen.

Spennende uker i vente

Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerch har fire deltagere hver når livesendingene starter fredag kveld.

Frem mot finalen 5. juni er det vinn eller forsvinn hver uke.

HAR MAKTEN: Mentorene Hanne Sørvaag, Espen Lind, Sondre Lerche og Yosef Wolde-Mariam bestemmer hvilke deltagere som går videre fra de to første livesendingene. Først når semifinalen og finalen går av stabelen gir de all makt til seerne. Foto: TV 2
HAR MAKTEN: Mentorene Hanne Sørvaag, Espen Lind, Sondre Lerche og Yosef Wolde-Mariam bestemmer hvilke deltagere som går videre fra de to første livesendingene. Først når semifinalen og finalen går av stabelen gir de all makt til seerne. Foto: TV 2 Vis mer

Disse skal i ilden fredag kveld:

Øyvind Boye Løvold fra Oslo og Team Hanne, synger Kygos "Firestone".

Amanda Kamara fra Namsos og Team Sondre, synger Ella Fitzgeralds "Summertime".

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Nicolines kommende bryllup Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Nicolines kommende bryllup Foto: Se og Hør Vis mer

Elisabeth Torstuen fra Trondheim og nå Team Espen skal synge Katzenjammers "I Will Dance".

Kim Rune Hagen fra Notodden og Team Hanne skal synge James Arthurs "Recovery"

Carina Istre fra Oslo og Team Yosef synger Ben Howards "The Fear"

Nicoline Berg Kaasin fra Oslo og Team Sondre synger Carli XCX sin "Boom Clap.

Yvonne Nordvik Sivertsen fra Bergen og Team Espen synger Kodalines "All I Want".

Filip Jensen fra Kristiansand og Team Yosef synger Ray Charles/Kanye sin I've Got A Woman.

LES OGSÅ: The Voice-Kristian gikk ned 20 kilo på ett år

  

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer