SLUTT PÅ SINGELLIVET: Rune Gammelsether fikk mye oppmerksomhet da han i 2009 deltok i realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Nå er det imidlertid slutt på singellivet for 26-åringen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SLUTT PÅ SINGELLIVET: Rune Gammelsether fikk mye oppmerksomhet da han i 2009 deltok i realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Nå er det imidlertid slutt på singellivet for 26-åringen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Fant kjæreste via Facebook

- Det sa bare pang, sier Paradise-Rune.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Rune Gammelsether (26) ser fram til en romantisk jul, etter å ha funnet lykken med Larviksjenta Anna Sofie Svendsen (19).

Til Seher.no avslører Rune at det ikke tok lang tid fra paret møtte hverandre første gang, til de ble kjærester.

- Vi har vært sammen i tre måneders tid. Det startet med at hun la meg til på Facebook, fordi vi har felles kjente. Da jeg møtte henne første gang, sa det bare pang.


Rune, som er bosatt utenfor Drammen, innrømmer at det blir mange turer nedover E18 for å treffe kjæresten.

- Hun er ei flott jente. Og selv om hun visste at jeg hadde vært med på «Paradise Hotel», har hun ikke sett så mye på det, sier han.

Paret forbereder seg nå på å nyte nyttårshelgen sammen.

- Julehelgen tilbringer vi hver for oss, men nyttårsaften skal vi feire sammen. Akkurat hvor vi skal være, har vi imidlertid ikke bestemt ennå, sier Rune til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Stine er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer