Fant ikke billett-automatene på Gardemoen

Alt gikk galt for «Charterfeber»-veteranene Fred Åge og Christofer da skulle sjekke inn på flyplassen... Se video!

SEOGHØR.NO: Fred Åge Gran (50) har i flere år vært med i TV3-serien «Charterfeber».

Men til tross for at han flere ganger tidligere har reist til Syden fra Gardemoen er det ikke alltid like lett å huske hvordan man henter ut bilettene fra automatene på flyplassen...
 
I tirsdagens episode tar nemlig Fred Åge og hans reisekamerat Christofer Arnesen automatene for å være minibanker, noe som gjør at de sliter med å finne et sted hvor de kan hente billettene sine. Pinlige episoder Til Seoghør.no innrømmer Fred Åge at episoden nok var en av de pinligste under årets ferietur.

- Det begynner på Gardemoen. Vi får hetta når vi begynner med boksene... sier han og smiler.

Bedre ble det ikke når de to kommer frem til Gran Canaria. Fred Åge avslører at oppholdet til tider gikk hardt ut over kroppen.

- Vi har konkurranser gående. Jeg skadet meg litt da vi kjørte radiobil. Jeg skadet kneet, men trengte  heldigvis ikke lege, sier han til Seoghør.no.

 Populær deltager
De hyppige turene til Syden har gjort Fred Åge til en populær figur blant «Charterfeber»-fansen.

Selv synes han det er svært hyggelig med all rosen han får fra seerne.

- Folk liker meg rundt omkring i landet. Jeg har fått veldig respons, har stilt opp på masse bilder og skrevet mange autografer.

Jeg har også en fanklubb på Facebook. Det var en kamerat som startet den. De får stadig nye medlemmer og det synes jeg er veldig hyggelig, sier han til Seoghør.no.

«Charterfeber» ser du på TV3 tirsdager kl 21.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: Charter-Fred Åge er singel igjen