<strong>FØLELSESLADD SEANSE:</strong> - Jeg klarte å holde tårene tilbake helt til han kom og ga meg en klem. Men da tok følelsene overhånd. Det var veldig trist, sier Kristin Glück Evensen til Seher.no. Foto: TV 2
FØLELSESLADD SEANSE: - Jeg klarte å holde tårene tilbake helt til han kom og ga meg en klem. Men da tok følelsene overhånd. Det var veldig trist, sier Kristin Glück Evensen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

Fant hemmelig lapp i lomma etter «Farmen»

Plutselig fikk «Farmen»-Kristin seg en overraskelse du aldri fikk se på TV...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag ble det klart at det var Kristin Glück Evensen (31) som denne gangen måtte forlate «Farmen»-gården i Telemark etter å ha tapt tvekampen mot Runi Hagelsteen Vik (47) i kunnskap.

Reality-exiten ble en svært følelsesladd affære for den ellers blide 31-åringen, som for alvor fant tonen - på romantisk vis - med konkurrenten Kim Sondre Krantz Hagen. Da tapet var et faktum fikk TV-seerne se sterke scener av de to i kjærlig omfavnelse.

Til Seher.no innrømmer også den hjemsendte «Farmen»-deltageren at avskjeden med Kim Sondre var av det sterke slaget.

- Jeg klarte å holde tårene tilbake helt til han kom og ga meg en klem. Men da tok følelsene overhånd. Det var veldig trist, ikke nødvendigvis fordi jeg skulle reise, men fordi «Farmen»-tiden - opplevelsen vi hadde hatt sammen - var over, sier Kristin til Seher.no.

Ifølge Evensen rakk de ikke å si så mye til hverandre etter at tvekampen var over. Men da hun skulle inn på siste sync/intervju spurte hun produksjonen om Kim Sondre kunne få komme ned en siste liten tur slik at de to kunne si ordentlig adjø med hverandre.

- Han kom ned til meg da jeg var på vei ned i robåten. Og det var det sterkeste øyeblikket. Vi sa takk for nå og fortalte at vi var veldig glad i hverandre. Det ble mye grining, forteller hun.

Det Kristin ikke visste - men som hun fant ut en uke etter at hun var kommet hjem - var at Kim Sondre hadde lagt en lapp i lomma hennes. Lappen fant hun helt tilfeldig da hun skulle vaske klærne.

- Der sto det at jeg skulle ringe det og det nummeret dersom jeg ville bo i leiligheten hans. I tillegg hadde han skrevet ned nummeret til faren sin, og et spørsmål om jeg kunne ringe faren for å si at Kim hadde det bra og at han var glad i ham. Det gjorde jeg. Jeg ringte også det første nummeret.

Dermed hadde hun også sin «Farmen»-romanses søskenbarn på tråden. Søskenbarnet hadde nøkkel til Kim Sondre Krantz Hagens leilighet i Oslo, som Kristin til slutt bestemte seg for å benytte.

Der bodde hun til «Farmen»-kjæresten kom hjem.

I lørdagens «Farmen» valgte altså Kristin Runi til andrekjempe. De to var gode venner på gården, og Kristin erkjenner at valget ble tatt med en vond smak i munnen.

- Dolket du henne i ryggen?
 
- Ja, det gjorde jeg, og jeg hadde dårlig samvittighet etterpå. Hun var også veldig, veldig skuffet over valget mitt. Men dette er et spill, og som jeg sa i episoden synes jeg at alle deltagerne bør ha vært i tvekamp før finaleuka, sier Kristin Glück Evensen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her skjeller hun ut «Farmen»-Synne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer