Fant endelig navn til sønnen

Audun Lysbakken ble trebarnsfar i januar. Nå er navnet klart.

<strong>GA SØNNEN NAVN:</strong> Tre måneder etter fødselen er det klart at Audun Lysbakkens sønn skal hete Storm.  Foto: Scanpix
GA SØNNEN NAVN: Tre måneder etter fødselen er det klart at Audun Lysbakkens sønn skal hete Storm. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 23. januar ble Audun Lysbakken far til tre da konen Siv Mjaaland fødte en liten gutt. Nesten tre måneder etter fødselen er det bestemt at sønnen skal hete Storm.

- Vi synes det var et fint navn. Og så blir det jo ikke feil å hete Storm når du er sønn av en vestlending, sier Lysbakken til VG.

Etter noen turbulente uker måtte Lysbakken gå av som barne-, likestillings og inkluderingsminister og ble deretter valgt til ny SV-leder. Lysbakken var så opptatt at navnevalget lot vente på seg.

- Vi har hatt litt trøbbel med å finne riktig navn, og det har ikke hjulpet at jeg har vært så lite hjemme, sa han under et intervju med Anne Lindmo 8. mars.

SV-toppen er fra før far til datteren Aurora (2) og stesønnen Leon (11).
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hoppet i vannet etter at han fridde  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer