- Fant dop i blodet hans

Sønnen til Michael Douglas klarer ikke å holde seg unna trøbbel - selv i fengsel.

SKANDALESØNN: Michael Douglas har ikke klart å holde sønnen sin borte fra trøbbel. Nå har medisinske prøver avslørt narkotika i blodet hans. Selv om han for tiden soner en 10 år lang fengselstraff for nettopp narkotikaforbrytelser. Foto: STELLA PICTURES
SKANDALESØNN: Michael Douglas har ikke klart å holde sønnen sin borte fra trøbbel. Nå har medisinske prøver avslørt narkotika i blodet hans. Selv om han for tiden soner en 10 år lang fengselstraff for nettopp narkotikaforbrytelser. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sønnen til den legendariske skuespilleren Michael Douglas (68), er nok en gang i trøbbel.

Cameron Douglas (34) soner for tiden en 10 års fengeselstraff for salg av narkotika, likevel har han nok en gang stukket nesa si bort i problemer. Prøver viser nemelig at det er funnet spor av narkotika i blodet hans, opplyser en kilde i følge avisen brukket en fot og en finger etter å ha blitt banket opp i fengselet. En kilde forteller til avisen at Douglas nå har begynt å løfte vekter og skaffet seg tatoveringer.

- Han har nylig tatovert inn initialene sine i nakken, og store stjerner på skuldrene hvor hvert av årene han har sittet inne vil bli tatovert inn.

Han vil ikke få prøveløslatelse før 2018.
 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer