SKANDALESØNN: Michael Douglas har ikke klart å holde sønnen sin borte fra trøbbel. Nå har medisinske prøver avslørt narkotika i blodet hans. Selv om han for tiden soner en 10 år lang fengselstraff for nettopp narkotikaforbrytelser. Foto: STELLA PICTURES
SKANDALESØNN: Michael Douglas har ikke klart å holde sønnen sin borte fra trøbbel. Nå har medisinske prøver avslørt narkotika i blodet hans. Selv om han for tiden soner en 10 år lang fengselstraff for nettopp narkotikaforbrytelser. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Fant dop i blodet hans

Sønnen til Michael Douglas klarer ikke å holde seg unna trøbbel - selv i fengsel.

SEOGHØR.NO: Sønnen til den legendariske skuespilleren Michael Douglas (68), er nok en gang i trøbbel.

Cameron Douglas (34) soner for tiden en 10 års fengeselstraff for salg av narkotika, likevel har han nok en gang stukket nesa si bort i problemer. Prøver viser nemelig at det er funnet spor av narkotika i blodet hans, opplyser en kilde i følge avisen The New York Post.

Som straff ble 34-åring sent i isolasjon den første uken i januar. Det er uklart om han fremdeles er dereller om han er kommet tilbake til normale soningsforhold.

Det er gjenstår også å se om han for lengre straff for den siste forbrytelsen.

Sønnen til Oscarvinneren har hatt noen vanskelige år den siste tiden. I april 2010 ble han dømt til fem års fengsel for oppbevaring av heroin og salg av amfetamin. Nye fire og ett halvt år ble lagt til etter at han innrømmet oppbevaring av narkotika i fengselet.

Rikmannsønnen skal i følge avisen ha brukket en fot og en finger etter å ha blitt banket opp i fengselet. En kilde forteller til avisen at Douglas nå har begynt å løfte vekter og skaffet seg tatoveringer.

- Han har nylig tatovert inn initialene sine i nakken, og store stjerner på skuldrene hvor hvert av årene han har sittet inne vil bli tatovert inn.

Han vil ikke få prøveløslatelse før 2018.