Fant død mann på fjelltur

- Jeg begynte å gråte.

FANT DØD MANN: «71 grader nord»-deltager Julie Torp Halbakken fant en død mann i fjellet under en reise til Guatemala.  Foto: TVNorge
FANT DØD MANN: «71 grader nord»-deltager Julie Torp Halbakken fant en død mann i fjellet under en reise til Guatemala. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO:  «71 grader nord»-deltager Julie Torp Halbakken (22) elsker å reise og har på egen hånd besøkt nesten alle verdensdeler.

Men ikke alle turene har vært like positive for den tøffe 22-åringen.

I et ferskt intervju med Her og Nå forteller Julie om en tur til Guatemala som hun sent vil glemme.

En morgen skulle nemlig 22-åringen og noen mennesker fra landsbyen hun besøkte opp og se på en vulkan. Men på veien fikk Julie øye på en skygge inne i en busk.

- Da jeg tittet nærmere, så jeg at det var en mann som lå der. Han lå med helt fillete klær og så forkommen ut. Da jeg skjønte at han var død, fikk jeg sjokk, sier hun til Her og Nå: 
 
- Hele kroppen begynte å dirre og jeg begynte å gråte. Det var veldig sterkt å se en person slik. Jeg tenkte på barna og familien hans.

Det viste seg at mannen hadde gått seg bort etter en fyllekule. Og siden det ikke var noen tvil om at han hadde frosset i hjel, ble etterforskningen raskt avsluttet.

Opplevelsen har imidlertid ikke satt en stopper for Julies reiselyst.

- Jeg planlegger allerede en ny tur snart, nå må bare eksamen gjøres unna først, sier hun.

«71 Grader Nord» ser du på TVNorge mandag klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Bare lo da kjæresten fridde