<strong>KYSSET:</strong> Lisa Maria Larsen og Knut Arild Hareide klinte til på kirketrappa rett etter vielsen.  Foto: NTB scanpix
KYSSET: Lisa Maria Larsen og Knut Arild Hareide klinte til på kirketrappa rett etter vielsen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fant brudekjolen som 13-åring

- Det er helt fantastisk å være gift, sier Knut Arild Hareide. Nå flytter han sammen med kona.

Publisert
Sist oppdatert
MOI/OSLO (SEOGHØR.NO): Lørdag giftet Knut Arild Hareide (39) seg med kjæresten Lisa Maria Larsen (28) på Moi i Rogaland.

Bryllupet fant sted på Lundheim folkehøgskole på Moi sankthansaften.

- Det er helt fantastisk å være gift, sier Knut Arild Hareide til Seoghør.no.

- Det var en fantastisk og emosjonell vielse, uttalte tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik til Seoghør.no etter at paret ha hverandre sitt ja i kirken.

På kirketrappa ble et strålende fornøyd brudepar gratulert av de 170 gjestene.

Helt frem til bryllupet har paret bodd hver for seg i hovedstaden. Men etter at de i dag ga hverandre sitt ja, er paret nå på leilighetsjakt sammen.

- Etter bryllupet flytter vi sammen i Lisa Maries leilighet på Grefsen. Vi ser på leiligheter og vurderer å kjøpe en ny, uttalte Hareide til VG lørdag.


Lisa Maria giftet seg i en kjole lik den første brudekjolen hun kjøpte hos en bruktforhandler da hun var på reise i USA som 13-åring.

- Da jeg var 13 år og på ferie i USA, fant jeg en fantastisk fin brudekjole hos en bruktforhandler. Jeg var veldig glad i å sy på den tiden, så jeg tenkte: Denne må jeg kjøpe, sånn at jeg kan ha den til en gang i fremtiden, har Larsen uttalt til Vårt Land. Kjolen kostet henne 50 dollar hun måtte låne av faren. 

- Vi gifter oss på Moi, og skal dele dagen med over 100 gjester. Flere venner av oss skal synge og spille i bryllupet – deriblant Elvira Nikolaisen, har Hareide tidligere avslørt til Se og Hør.

Hareide hadde også fått beskjed av Larsen om å ikke gjøre talen så lang, og politikeren avslørte at han aldri hadde jobbet så lenge med en tale i hele sitt liv.

Husk at du i tirsdagens Se og Hør kan lese alt om det fantastiske bryllupet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gifter seg på sankthansaften

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer