Fant brudekjolen på første forsøk

Jakten-paret Åge Andre og Ragnhild brukte ikke lang tid da de skulle finne bryllupsantrekket. I nyttårshelgen ga de hverandre sitt ja.

LYKKEDAG: Jakten-paret Åge Andre og Ragnhild Eppeland giftet seg i Åmli kirke lille nyttårsaften. Foto: Anders Martinsen
LYKKEDAG: Jakten-paret Åge Andre og Ragnhild Eppeland giftet seg i Åmli kirke lille nyttårsaften. Foto: Anders Martinsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jakten-paret Åge Andre Brømnes (28) og Ragnhild Eppeland (23) valgte lokalt design da de giftet seg i Åmli kirke lille nyttårsaften. Ragnhild forteller til Se og Hør at hun brukte svært kort tid på å finne drømmekjolen hos butikken Snefrids hus i Kristiansand.

- Den satt som et skudd umiddelbart og jeg tenkte: Dette er drømmekjolen, forteller Ragnhild.  

Kjolen var inspirert av Nidarosdomen med kirkespir bak på kjolen, samt spisser og buer i harmoni med kirken. Capen som bruden brukte i det flotte vinterværet var designet i Askepott-stil med fjær.

Åge Andre fant også antrekket i samme butikk. Han stilte i dress med brokadevest.

- Hele bryllupet var en drøm og vi storkoste oss hele dagen, forteller Ragnhild til Se og Hør

Brudeparet ble møtt av flere medier utenfor kirken. Nyttårshelgen etter bryllupet tilbakte de i romantiske omgivelser på Hovden øverst i Setesdal.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forlovelsesringen kostet en halv million  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer