SLET MED ANGST: Venner og kjente av Jan Werner Danielsen forteller om den avdøde artistens angst og usikkerhet i kveldens TV 2-dokumentar. Foto: SCANPIX
SLET MED ANGST: Venner og kjente av Jan Werner Danielsen forteller om den avdøde artistens angst og usikkerhet i kveldens TV 2-dokumentar. Foto: SCANPIXVis mer

- Fant aldri kjærligheten

I kveldens TV 2-sendte dokumentar forteller venner og kjente av artisten om hans liv og problemer.

SEHER.NO: TV 2 sender i kveld dokumentaren "Hele historien: Jan Werner", der venner og kjente av den avdøde artisten forteller om hans liv.


Jan Werner Danielsen (30), som ble funnet død i sin leilighet i september 2006, skal lenge ha slitt med stor angst og usikkerhet. I tillegg slet han med ryktene som virret vedrørende hans legning og privatliv, skriver VG.


Blant annet skal artisten ha stengt seg inne i sin egen leilighet i en periode på nesten 5 måneder. I denne perioden skal Danielsen ha hatt et enormt behov for å ikke synes, og det skal ha vært hans første store psykiske knekk.


Og flere skulle komme...


Blant vennene til Danielsen som deltar i dokumentaren er komikerne Sturla Berg-Johansen og Tommy Steine. Begge mener artisten slet med en stor usikkerhet i forhold til hva folk egentlig mente om han.


- Werner var jo veldig følsom som person. Og det finnes utrolig mye stygge folk der ute. Folk som ikke klarer å styre kjeften sin. Det såret han, sier Steine i dokumentaren.


- Jeg vil påstå at Werner aldri møtte den store kjærligheten, foteller kapellmester og venn Per Anthon Næss i programmet, ifølge Side2.


Danielsen skal også ha jobbet med å få til en ny juleplate med Frelsesarmeen rett før han døde, og 19. november slippes samarbeids-platen, med flere låter som ikke har vært utgitt tidligere.


LES OGSÅ: - Sannheten om Jan Werner