KJØLIG: Forholdet mellom Fabian Stang og Stein Erik Hagen er ikke like varmt etter at Fabian badet naken foran ett fullsatt pressekorps på Hagens store 50-årsdag.  Foto: SCANPIX
KJØLIG: Forholdet mellom Fabian Stang og Stein Erik Hagen er ikke like varmt etter at Fabian badet naken foran ett fullsatt pressekorps på Hagens store 50-årsdag. Foto: SCANPIXVis mer

Fant 20 år yngre kjæreste

Fabian Stang er stormende forelsket i unge Catharina Munthe.

Stang inn!


SEHER.NO: Høyres ordførerkandidat i Oslo, Fabian Stang (51), har funnet en god støtte i Catharina Munthe (30) når det den siste tiden har stormet som verst rundt han.


Den 20 år yngre kjæresten har bare godord å si om sin nye flamme.


- Du finner ikke noe snillere, varmere og morsommere mann enn Fabian, sier hun til VG. 


Paret har bestemt seg for å gå offentlig ut med forholdet, så de slipper å leve skjermet hele sommeren. Stang håper også de vil få fred til å pleie kjærligheten i sommer - før den store valgkampen begynner. 


Catharina er også godt inne i Høyre-politikken. Hun er partikollega og jobber for Oslo Høyre i Rådhuset, som politisk rådgiver for to komiteer.


- Jeg synes det er flott å være sammen med en kvinne som er like interessert i politikk som meg, og som har minst like mye greie på politikk som meg, sier Stang.


Det at Fabian selv har to sønner på 20 og 24 år - altså ikke så veldig mye yngre enn Catharina - bekymrer ham ikke stort.


- Det er en utfordring for barna når det kommer nye inn, men det går bra. Catharina er et varmt og forståelsesfullt menneske, sier han til VG.


Stang avslutter med å si:


- Forelskelse er det deiligste vi mennesker kan oppleve.


LES OGSÅ: Hagen vraker naken Stang