HÅND I HÅND: Det spekuleres nå i om den 37 år gamle filmregissøren Eli Roth er Peaches Geldofs nye flamme.  Foto: All Over Press
HÅND I HÅND: Det spekuleres nå i om den 37 år gamle filmregissøren Eli Roth er Peaches Geldofs nye flamme. Foto: All Over PressVis mer

- Fant 17 år eldre kjæreste

Dette faller nok ikke i god jord hos rockefaren.

SEHER.NO: Det er et og et halvt år siden Peaches Geldof (20) sjokkerte pappa Bob Geldof ved å gifte seg med den amerikanske musikeren Max Drummey etter kun noen måneders bekjentskap.

Til Bobs store lettelse gikk imidlertid ekteskapet fyken 189 dager etter parets vielse i Las Vegas.

Nå spørs det om ikke rockeren nok en gang kommer til å bli bekymret for datterens valg av kjæreste, for ifølge Daily Mail har 20-åringen denne gang funnet seg en mann som er hele 17 år eldre enn henne.

Og ikke nok med det, Peaches nye flamme, Eli Roth (37), er også mannen bak skandalefilmen «Hostel» som ble omtalt som «torture porn» da den ble lansert i 2005. Og han spilte også i «Inglourious Basterds».

Paret ble for første gang observert sammen da de kom hånd i hånd på Vanity Fairs årlige Oscar-nachspeil i LA søndag.

De ble også avbildet i hete omfavnelser inne på festen, og skal ha sett veldig forelsket ut.

Peaches forsøkte heller ikke å legge skjul på sin nye romanse, og skrev flere kommentarer etter Oscar-kvelden på sin Twitter-side.

- Var på Vanity Fairs Oscar party med Eli Roth, som har hele den «mystisk filmstjerne-looken» gående. Veldig skarpt, skrev hun etter festen.

Hvor paret møtte hverandre er uvisst.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Startet dødsrykte på Twitter