IKKE DØD?: Flere Michael Jackson-fansider på nettet hevder Michael Jackson iscenesatte sin egen død for å slippe unna kreditorene. Foto: AP
IKKE DØD?: Flere Michael Jackson-fansider på nettet hevder Michael Jackson iscenesatte sin egen død for å slippe unna kreditorene. Foto: APVis mer

Fansen tror Michael lever

Dette bildet skal bevise det...

SEHER.NO: Michael Jacksons død natt til fredag kom som et sjokk på tusenvis av hans fans verden over, men enkelte nekter å la seg overbevise.

Flere fansider har de siste dagene meldt om at Jackson skal være observert forskjellige steder på jorda, i alt fra øst-Europa til Mexico.

Nettstedet MichaelJackson-sightings.com  (ekstern lenke) går imidlertid lengst, ved å publisere et bilde som de hevder er tatt av superstjernen søndag - tre dager etter hans død.

Det kornete bildet viser imidlertid ikke mannens fjes, og det er ikke noen garanti for at bildet virkelig er tatt for to dager siden.

Nettsiden er imidlertid overbevist om at de har rett.

- Vi vet Michael er i live, fordi vi har sett bilder. Klare bilder tatt den 26. juni 2009, som viser Michael slappe av ved et svømmebasseng sammen med venner.

Fansen på nettsiden hevder at mannen som har blitt obdusert av myndighetene i Los Angeles og som nå venter på en storslått begravelse, er en mann som led av en dødelig sykdom.

- Vi føler at Michael ble tvunget til å iscenesette sin egen død på samme måte som noen selskaper tvinges til konkurs, skriver de ansvarlige bak nettsiden i dag.

Til tross for at Michaels tre barn Michael jr, Paris og Prince Michael II, har fått beskjed om at faren deres er død, hevder nettstedet at sangeren snart vil vende tilbake.

- Vi tror at Michael nye musikk vil komme ut snart, under et annet navn og store endringer i fjeset, som lyder bedre enn noensinne. 

Aftonbladet.se viser i dag også en video som mange fans hevder viser Jackson reise seg fra båren inne i et helikopter.

Se videoen her (ekstern lenke)

Representanter for Jackson-familen har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Lederen for den norske Michael Jackson-fanklubben MJOAI Ola S. Hunnestad (21) er imidlertid sterkt skeptisk til konspirasjonsteoriene.

- Dette tror jeg er en måte for et lite mindretall å bearbeide sorgen sin på. Det har i hvert fall ikke vært noen av de norske tilhengerene jeg kjenner til, som har snakket om at han ikke er død, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vi har ikke sagt noe til ham ennå