Fansen tror ikke på disse trenings-bildene

- Photoshop er så enkelt at en huleboer kan bruke det.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (33) har vært svært opptatt av å miste babyvekten etter at hun fødte datteren North West (6 mnd.) i fjor sommer.

Hun har trent regelmessig og fulgt den populære Atkins-dietten, og ifølge DailyMail har hun nå gått ned omtrent 23 kilo siden fødselen.

Denne helgen valgte reality-stjernen å vise frem resultatene av innsatsen med et par småfrekke bilder på Instagram og Twitter.

På det ene bildet viser Kardashian frem sin veltrente mage i speilet sammen med venninnen Blac Chyna, fulgt av teksten «gjør det riktig for det nye året». Siden de er iført treningsbukser og -BH'er, er nok poenget å vise at Kim ikke ligger på latsiden etter ferien.

- Det er bildejuks

En del av fansen som følger 33-åringen på Instagram reagerer imidlertid på hennes svært slanke midje og veltrente mage - da de mener at bildet må være behandlet i Photoshop.

Årsaken til mistanken er en dørkarm eller lignende til venstre i bildet, som har fått en merkelig buet fasong. Dette får flere til å tro at ettbarnsmoren har brukt et Photoshop-verktøy for å forsterke sine egne kurver.

«Photoshop, hahahah», «Photoshop, så enkelt at en huleboer kan få det til» og «Kan ingen andre se den forvridde døren», er blant de skeptiske kommentarene til bildet.

Kim Kardashian har foreløpig ikke besvart noen av disse tilbakemeldingene.

Også på det andre bildet av de spreke venninnene, der de står med ryggen mot speilet og viser frem sine imponerende rumper, virker døren litt buet. Dermed rammes også dette bildet av Photoshop-mistanker.

Saken fortsetter under bildet.

IRRITERT: Ettbarnsmoren har tidligere reagert på anklager om at hun har operert bort «babyfettet». Trolig liker hun ikke de ferske Photoshop-anklagene noe bedre. Her ved leiligheten i New York den 20. november. Foto: action press/All Over Press
IRRITERT: Ettbarnsmoren har tidligere reagert på anklager om at hun har operert bort «babyfettet». Trolig liker hun ikke de ferske Photoshop-anklagene noe bedre. Her ved leiligheten i New York den 20. november. Foto: action press/All Over Press Vis mer

Men siden bildet er tatt i speilet, kan det selvsagt hende at det er dét som er årsaken til den merkelige effekten.

At Kim Kardashian ser flott ut for tiden, er det i hvert fall ingen tvil om. Da hun viste seg ute i New York i slutten av november, kom figuren henens til sin rett i flere ettersittende antrekk.

LES OGSÅ: Nå er babymagen borte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer